Podajcie prosze jakies tytuly filmow z bardzo zaskakujacym finalem typu pila czy prestiz nie musza byc nowe.....
Dzieciaczku, jak już wyzywasz, to pokaż trochę inteligentnej retoryki, a nie pospolitego buractwa. Mogę się mylić, bo po prostu może już jesteś taki powierzchowny i pretensjonalny. Lakonicznie: po prostu debil. Udowodnij mi, że jest inaczej, debilu. Boże, ile we mnie jest klasy, tak jechać plebsa z gracją, który posługuje się ironią na poziomie 5 latka. Taki się już urodziłem - naturalny
Nie czujesz się przeciętny częstując mnie takimi ubogimi postami w konwencji plebejskiej typu "Co ćpałeś?" lub "Zmień dilera!" albo "Daj trochę!". Kompromitujesz się w moich oczach, a zyskujesz w oczach kolegów. Niech wychwalają twój majestat. Każ im klękać, niech wyznają twoje bóstwo.
Wow, nie spodziewałem się tak złożonego tekstu z mojej strony. Obawiam się, że mogę cię zbytnio przeciążyć (jestem świadom, że próg twojej inteligencji to 100 IQ), więc najcięższe działa zostawiam na potem hahahaha.
W sumie, słaby z ciebie przeciwnik, taki podwórkowy klaun, który pozostaje jakieś 3 sigmy za jakością moich postów, więc na razie.
Aha! Rób screeny, szybko idź powiedzieć kolegom jakiego debila spotkałeś, a oni przytakną "NO NO, DEBIL".
Eh, zaskakuję dzisiaj siebie. Jeszcze jedno. Jakby była apokalipsa zombie, to ja byłbym Rickiem Grimesem, a ty zombie. Co za symbolizm i analogia.
Zamiast tracić czas na mnie zajmij sie czymś pożytecznym..podaj komuś pomocna dlon,zaopiekuj sie bezdomnym psem lub kotem , zabierz żonę na kolacje a dzieci na plac zabaw ...obrazanie kogos Nic ci Nie da a czy bedziesz to robil inteligentnie czy Nie na jedno wychodzi a ja I tak jutro obudze sie obok slicznej zony zadowolony z zycia ktorym zostalem obdarowany.....moze I nie jestem inteligentny tak jak ty ale to nie jest najgorsze co moze sie w zyciu przytrafic ......
Rozumiem ze twoje zycie nie uklada ci sie tak jakbys chcial,to niestety tylko twoja wina,nie jestes przystojny trudno ale jak wiemy prawdziwe piekno kryje sie w sercu,nie masz zony ale ktos napewno gdzies na ciebie czeka,nudzac sie logujesz sie na filmwebie obserwujesz wpisy I atakujesz niewinne wspaniale istoty takie jak ja ale wybaczam ci bo bladzic jest rzecza ludzka a kiedys I tak zostaniesz za to rozliczony a jesli sie nie zmienisz to bedzie to juz nie dlugo........badz fajny
Człowieku, zastanów się jakie ty bzdury piszesz, rozumiem, pewnie wyznajesz zasade "Najpierw rób później myśł". Rozliczony? Niby przez kogo? Przez bande ludzi mniej inteligentnych, chcących rozwiązywać wszystkie ich problemy siłą? "Bądź fajny" - Bycie "fajnym" to tylko kwestia twojej prymitywnej perspektywy, co ci po jakiejś żonie skoro nawet z nią, pozostajesz biedny finansowo a co gorsza - umysłowo. Życie którym zostałeś "obdarowany" to kwestia przypadku. "Niewinne istoty"? Pomyśł zanim coś napiszesz, popracuj nad umiejętnością retoryki oraz elokwencją.
Nie pozdrawiam.
niby taki ineligentny a kompletnie nie rozumiesz o czym mowie ...ty chyba nie zdajesz sobie sprawy z powagi sytuacji ? Zaatakowales mnie bezpodstawnie wypisujac na moj temat klamstwa I nadal to robisz....czy ja napisalem ze rozwiaze moj problem sila?nie nie napisalem ty to zrobiles.dla twojej informacji piszesz z kims naprawde spokojnym I dobrym tylko musisz dopuscic do siebie mysl ze nie kazdy ktory jest mniej inteligentny od ciebie to prostak I burak ....zastanow sie skad ta cala rozmowa?napisales takie zdanie "pozostan w labiryncie transformersow" I powiedz mi skad to wytrzasnales? co transformersow ?dlaczego transformersow? A nawet jesli komus podobaja sie transformersy to co ? To znaczy ze jest "powierzchowny I pretensjonalny " tak to napisales .....nawet nie potrafisz zastanowic sie nad soba I sprobowac przeprosic bo ja ci nic zlego nie zrobilem.....
Powagi sytuacji? Twoja interpretacja moich wypowiedzi jest naprawdę żałosna, zaczyna mi się wydawać, że próg twojej inteligencji to 90 IQ. Gdy czytam twoje wypociny to tracę wiarę w ludzkość kompletnie. Popracuj nad czytaniem ze zrozumieniem, tego uczą już w podstawówce.
Nic mi na to nie odpowiesz, bo twój umysł poddano dzisiejszej i powszechnej indoktrynacji, jaką jest telewizja i propaganda. Częstuj mnie ubogimi frazami typu "twój stary", którymi się kompromitujesz w moich oczach, a zyskujesz w oczach przyjaciół.
Ja widzę że ty taki debil jesteś.
1337Phoenix nie powinien kontynuować, twoje wypowiedz są żałosne, więc jak możesz krytykować innych? Jak bym cie na dzielni spotkał to bym pluł wszystkimi zębami.
Nie pozdrawiam.
jesli podamy ci tytuly to bedziesz wiedzial ze zakonczenie jest zaskakujace i nie bedziesz zaskoczony
Nie cwaniakuj....jesli wiem ze film zaskoczy nie psuje mi to przyjemnosci ogladania jesli intryga jest dobrze poprowadzona to koncowka I tak zaskoczy.....
http://www.filmweb.pl/Gra
http://www.filmweb.pl/film/W+sieci+z%C5%82a-1998-5521
http://www.filmweb.pl/film/Wyspa+tajemnic-2010-464256
http://www.filmweb.pl/Podziemny.Krag
http://www.filmweb.pl/film/L%C4%99k+pierwotny-1996-1067
oraz cos lżejszego http://www.filmweb.pl/film/Tw%C3%B3j+na+zawsze-2010-520790
Dziekuje kochana wszystkie widzialem I zeczywiscie sa swietne a zakonczenie leku pierwotnego genialne edwart norton wymiata.....
Prosze:) wiem ze filmy są ciutke starsze te dwa więc ciężko żeby ktoś ich niewidzial:p ale też uważam ze Norton jest genialny i w filmie lek pierwotny i podziemny krąg ale polecam też z nim Więźnia nienawiści poniekąd można podciągnąć pod twój temat:)
Wlasnie drugi raz ogladalem lek pierwotny...brak mi slow film jest genialny ,zapowiada sie jak zwykly dramat sadowy ale kiedy norton zaczyna swoja kreacje dwoch osobowosci to poezja to teraz jeden z moich najlepszych filmow ....
"Horseplayer","Istambuł","Ręka Boga","Cube","Ogród","Gothicka","Północ w ogrodzie dora i zła"...może.
I moze:"Co kryje prawda","Sicario","Agresja"(z S.Connerym),"Siedem czarnych nut","Zlo ktore zyje pod sloncem"...
Co kryje prawda......masakra!!!!! Swietny a zakonczenie chyba trzecie najlepsze jakie widzialem,kurde gdzie ja przespalem te wszystkie swietne filmy