Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W czasie gdy oglądałm ten boski filmik wyobrażałam sobie żę ja też ma taką moc zapomniaalm o problemach i obowiązkach zaczęło sie dla mnie liczyć samo życie przeciez jest cudowne przynajmniej dla wiekszosci z nasz.Jesli masz jakis problem i nie mozesz go rozwiazac obejrz ten film on da ci uczucie którego jeszcze...

Oglądałam ostatnio The Ring japoński i amerykański.Musze przyznać,że japoński jest o niebo lepszy.Bardziej straszy-samym swoim nastrojem.Myślę,zę Amerykanie nie powinni się brać za robienie remaków:)

maraton Wladcy Pierscieni

użytkownik usunięty

orientuje sie ktos gdzie i kiedy bedzie maraton fiomowy zlozony ze wszytskich 3 czesci wladcy pierscieni?? ew dwoch czesci ;) w akzdym badz razie jaki kolwiek maraton z udzialem wladcy pierscieni
(w kinahc na terenie warszawy)
szukalem w internecie zadzwonilem anwte do kilku kin ale nikt nie byl w stanie mi powiedziec...

więcej

ktos tez to widzial???

użytkownik usunięty

albo mamy zbiorowa halucynacje, albo bardzo kiepska pamiec.... otoz na poczatku stycznia w kinach pojawil sie zwiastun pewnego filmu, ktorego za cholere nie mozna znalezc w zadnych zapowiedziach :(( film opowiadal o mlodej dziewczynie ktorej snia sie dziwne rzeczy np. ludzie zamurowani w scianach, byl tez tam jakis...

Poszukuje filmu

użytkownik usunięty

Poszukuje tego filmu,Escape to Witch Mountain .

pomocy z tytułem

użytkownik usunięty

facet u pani psycholog zwierza się ze swoich zdolności do wywoływania katastrof, na jej oczach ściąga samolot na wieżowiec, chyba grał tam Richard Burton, dziękuję

pomocy z tytułem

użytkownik usunięty

pomocy! NIe pamiętam tytułu; facet zwierza się pani psycholog ze swoich zdolności do wywoływania katastrof, na jej oczach ściąga samolot na wierzowiec, chyba grał tam Richard Burton. DZiękuje.

Potrzebuje pomocy w przypomnieniu sobie tytyułu filmu japońskiego z lat '80. W Polsce ukazał się pod tyt. "Szary Wilk" i opowiada o wędrówce samuraja - kata pewnego władcy japońskiego po tym jak stal się roninem. Facet wędruje wraz z małym dzieckiem. Przez cały film starają się go zabić rożne szwarc charaktery. Uważam...

więcej

kiedy ta premiara?

użytkownik usunięty

witam. Staram sie dowiedziec kiedy bedzie premiera fiilmu "Honey" czy ktos jest w stanie mi pomoc?? jezeli tak to prosze o kontakt ;) pozdrawiam

hej. nie ma kto może odsprzedać lub pożyczyć za odpłatą filmu "narkomani" z alem pacino ??? nigdzie nie mogę go znaleźć, może wy wiecie gdzie szukać :(....help me. pozdrawiam jestem z wrocka moj mail :

jasmina jasiaminka@wp.pl