Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

witam,
chciałbym kupić kasete VHS z tym filmem (jestem z Warszawy) i nie zabardzo wiem dokąd się udać. Sprawdzałem w empiku- nie posiadają takiego tytułu.
Jeżeli ktoś coś wie proszę o pomoc.

pzdr,
kast
:)))

ponawiam moj apel do fanow Billego Crystalla

hej ludzie jak zdobyc ten film, ogladalem go tylko raz w zyciu i uwazam ze jest swietny (Billy Crystall jest genialny) NBA, humor i sex coz wiecej potrzeba do szczescia
prosze jak ktos moze mi pomoc to bede dozgonnie wdzieczny

Czy ktoś ma pojecia gdzie na necie mogę znaleźć jeden z moich ulubionych filmów pt. 29 Ulica ,jeśli tak koniecznie tutaj odpiszcie ,albo powiadamcie mnie przez gg lub mejla. Błagam to jest bardzo dla mnie ważne !!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

niedawno wrocilam z kina, bylam na basenie. Nie za bardzo wiem o co dokladnie chodzi w tym filmie.jesli jest ktos kto moze mi to wyjasniec to niech odpisze !!!!!!!!!!!

W tym poście zdradzam wynik walki gifgantów (ostrzegałem w tytule).
W karzdej ankiecie którą widziałem na forach np tam:

http://forum.napisy.info/index.php?showtopic=5510

ale to tylko jedna z wielu ankiet w której karzdy stawiał na Freddiego Krugera i jego zdolności żeczywiście Kruger zadał Jasonowi wiele bulu np....

więcej

Piszcie więc jakie filmy polecacie ja moge polecić (z tego co ostatnio oglądałem):

"Piraci z Karaibów" i "Freddy vs. Jason"

W tym drugim szczegulnie polecam ostatnie 30 min.

użytkownik usunięty

Czy ktoś nie ma białych nocy (white nights 1985r) bo bardzo chciałbym je obejrzeć

Witam.
Jak w temacie. Jaki jest tytuł tego filmu - "Strach z ulicy Wiązów" "Freddie Kruger"? Horror z tym obleśnym facetem co ma noże zamiast paznokci i śni się takiej dziewczynie.

użytkownik usunięty

spoiler.....moze ktos widzial film "Utalentowany Pan Ripley"-oglaadlam go ostatnio niestety moje video nie ngaralo konca to moga byc jakies ostatnie 2, moze 3 minuty. Nie wiem co sie dzieje od momentu kiedy juz po wszystkim Pan Ripley wsiada na taki duzy statek, gdzie przypadkiem spotyka dziewczyne, ktora wciaz mysli...

więcej