Poszukuję filmu "Fear In The Night" (Nocne lęki) 1972 ,ang. Reż. Jimmy Sangster wyk. Peter Cushing, Joan Collins. 25 lat temu bardzo się bałem. Pamiętam że akcja działa się w starej szkole, odgłosy w klasie dzieci których nie było. Kobieta z załamaniem nerwowym była straszona przez jakiegoś psychopate z jedną ręką....
witam,
chciałbym kupić kasete VHS z tym filmem (jestem z Warszawy) i nie zabardzo wiem dokąd się udać. Sprawdzałem w empiku- nie posiadają takiego tytułu.
Jeżeli ktoś coś wie proszę o pomoc.
pzdr,
kast
:)))
hej ludzie jak zdobyc ten film, ogladalem go tylko raz w zyciu i uwazam ze jest swietny (Billy Crystall jest genialny) NBA, humor i sex coz wiecej potrzeba do szczescia
prosze jak ktos moze mi pomoc to bede dozgonnie wdzieczny
Czy ktoś ma pojecia gdzie na necie mogę znaleźć jeden z moich ulubionych filmów pt. 29 Ulica ,jeśli tak koniecznie tutaj odpiszcie ,albo powiadamcie mnie przez gg lub mejla. Błagam to jest bardzo dla mnie ważne !!!!!!!!!!
niedawno wrocilam z kina, bylam na basenie. Nie za bardzo wiem o co dokladnie chodzi w tym filmie.jesli jest ktos kto moze mi to wyjasniec to niech odpisze !!!!!!!!!!!
W tym poście zdradzam wynik walki gifgantów (ostrzegałem w tytule).
W karzdej ankiecie którą widziałem na forach np tam:
http://forum.napisy.info/index.php?showtopic=5510
ale to tylko jedna z wielu ankiet w której karzdy stawiał na Freddiego Krugera i jego zdolności żeczywiście Kruger zadał Jasonowi wiele bulu np....
Piszcie więc jakie filmy polecacie ja moge polecić (z tego co ostatnio oglądałem):
"Piraci z Karaibów" i "Freddy vs. Jason"
W tym drugim szczegulnie polecam ostatnie 30 min.