Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Jakis czas temu ogladalem film...bardzo mi sie spodobal. Problem w tym, ze nie znam tytulu. Zwracam sie do was - fanow kina z prosba o pomoc. Otoz... koncowa scena filmu byl "pojedynek" na melodie grane na gitarach (elektrycznych), mlody chlopak pojedynkowal sie z "diablem" i walczyl o dusze swojego nauczyciela. Nazwa...

więcej

użytkownik usunięty

mam pytanie następujące: czy można gdzieś w polsce dostać "Od zmierzchu do świtu - Edycje kolekcjonerską"? (3xDVD).
proszę o odpowiedź!!

hmmm czy moze mi ktos odpowiedziec w jakim miescie rozgrywa sie akcja filmu "siedem" moze nie ma to wiekszego znacenia ale jakos mnie to trapi...

użytkownik usunięty

Siema.Co sądzicie o tym filmie?Czy ma ktos juz go na jakims nosniku?Piszcci,piszcie i jeszcze raz piszcie!!!

użytkownik usunięty

Poszukuję adresów serwerów lub stron z których mogłabym ściągnąć odcinki La femme Nikita..Byłabym wdzięczna za pomoc:))

czesc
czy zanim wybierzecie sie do kina czy wo wypozyczalni po plyte czy kasete siegacie w sieci po zwiastun filmu? czy przygotowana przez tworcow zajawka jest wam zupelnie obojetna i moze uwazacie ze to oszukiwanie widza, pokazywanie ciekawostek w ciagu 2 minut a jak sie okazuje to wszystkie fragmenty w filmie:) kilka...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

użytkownik usunięty

Czy moglibyście mi pomóc ?
Chcę kupić film pt Ojciec panny młodej z 1950 roku ze Spencerem Tracy
Gdzie w Warszawie ?

użytkownik usunięty

Hejka, mam pytanko jak można sprawdzić tu cene biletu na film pt "American Pie : Wesele" ? A może ktoś wie? Prosze o pomoc...Z góry dziękuje!

wpisujcie, jak waszym zdaniem zakończył się film bunuela pt.Piękność Dnia. (np.Pierre wyzdrowiał, czy nie...)