Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Znalazłem opis na innym forum i mnie zaciekawił. Nie jest to film "Klatka" (1989), ale coś innego z lat 80. lub wczesne 90.

Szukam filmu sztuk walki (typowe kino akcji). Ważną informacją jest to, że główny bohater to Azjata i czasem używa kałasznikowa. Jedna ze scen to walka w podziemnym turnieju. Jeden z zawodników...

więcej

Szukam filmu o parze lekarzy..zona jest w ciazy niby ginie na stole operacyjnym a tak naprawde ma romans i chciala odszkodowanie od szpitala chyba film starszy..pamietam ze ona miala mame ktora lubila whisky i kazdego faceta tak robi w konia prosze o pomoc z tytułem

witam, szukam filmu gdzie czarnoskóry mężczyzna zostaje niealusznie skazany na śmierć za morderstwo, na końcu filmu wstrzykują mu truciznę dożylnie, dzwoni telefon z informacją, że mężczyzna jest niewinny lecz już jest za późno.

Jako dzieciak oglądałem najczęściej na różnych wakacjach w świetlicach filmy Kruger z ulicy wiązów ale raz utkwił mi w pamięci film, gdzie była jakaś wojna? był czołg lub armata, ktoś podszedł do niej i ręką dotknął lufy? i ona się kruszyła jak ciastko…, jakaś broń może soniczna....
Może ktoś kojarzy? :)
To mogło...

więcej

Z góry dziękuje.

Serial. Pierwszy odcinek. Kobieta w niebieskiej sukni balowej arestowana i przesłuchiwana. Każą jej napisać coś na kartce. Napisała QUEEN. Za chwilę oficer dostaje informację o napadzie na bank w którym rabusie do kamery pokzują kartkę FREE THE QUEEN

Był oglądany w TV, może być z lat 90-2000 tak mi się wydaje, podobny do filmu Epidemia, jedynie co pamiętam, jak na jakąś wioskę chyba , gdzie panuje jakaś choroba? wojsko rzuca bombę, a ludzie widząc samolot biegną blisko zrzutu myślą, że to zrzut jedzenia, leków itp. Nie jest to Epidemia.

Ogladalem film na prime amazon, jakis czas temu. Film byl o typowych redneckach. Cos w stylu drmatu/horroru/thrilleru.
Z tego co pamietam wierzyli oni w zabobony, i bylo cos ze studnia.
Byla rodzina, z synem lub dwojka dzieci *nie pamietam dokladnie.
Maz zabil zone, i chyba chowal ja w studni.
Lata 60-80. Klimat...

więcej

Cześć poszukuję filmów podobnych do Szklana pułapka 4.0, Who Am I. Możesz być kim chcesz, gdzie atak hakerski paraliżuje całą infrastrukturę miasta tworzy się BlackOut.

Ostatnio mnie zainteresowało włoskie kino i szukam jakichś filmów godnych uwagi, mogą być z dowolnego okresu. Oglądałem parę filmów Felliniego i Antonioniego, ten drugi chyba bardziej do mnie przemawia. Z góry dzięki