Znalazłem opis na innym forum i mnie zaciekawił. Nie jest to film "Klatka" (1989), ale coś innego z lat 80. lub wczesne 90.
Szukam filmu sztuk walki (typowe kino akcji). Ważną informacją jest to, że główny bohater to Azjata i czasem używa kałasznikowa. Jedna ze scen to walka w podziemnym turnieju. Jeden z zawodników...
Szukam filmu o parze lekarzy..zona jest w ciazy niby ginie na stole operacyjnym a tak naprawde ma romans i chciala odszkodowanie od szpitala chyba film starszy..pamietam ze ona miala mame ktora lubila whisky i kazdego faceta tak robi w konia prosze o pomoc z tytułem
witam, szukam filmu gdzie czarnoskóry mężczyzna zostaje niealusznie skazany na śmierć za morderstwo, na końcu filmu wstrzykują mu truciznę dożylnie, dzwoni telefon z informacją, że mężczyzna jest niewinny lecz już jest za późno.
Jako dzieciak oglądałem najczęściej na różnych wakacjach w świetlicach filmy Kruger z ulicy wiązów ale raz utkwił mi w pamięci film, gdzie była jakaś wojna? był czołg lub armata, ktoś podszedł do niej i ręką dotknął lufy? i ona się kruszyła jak ciastko…, jakaś broń może soniczna....
Może ktoś kojarzy? :)
To mogło...
Serial. Pierwszy odcinek. Kobieta w niebieskiej sukni balowej arestowana i przesłuchiwana. Każą jej napisać coś na kartce. Napisała QUEEN. Za chwilę oficer dostaje informację o napadzie na bank w którym rabusie do kamery pokzują kartkę FREE THE QUEEN
Był oglądany w TV, może być z lat 90-2000 tak mi się wydaje, podobny do filmu Epidemia, jedynie co pamiętam, jak na jakąś wioskę chyba , gdzie panuje jakaś choroba? wojsko rzuca bombę, a ludzie widząc samolot biegną blisko zrzutu myślą, że to zrzut jedzenia, leków itp. Nie jest to Epidemia.
Ogladalem film na prime amazon, jakis czas temu. Film byl o typowych redneckach. Cos w stylu drmatu/horroru/thrilleru.
Z tego co pamietam wierzyli oni w zabobony, i bylo cos ze studnia.
Byla rodzina, z synem lub dwojka dzieci *nie pamietam dokladnie.
Maz zabil zone, i chyba chowal ja w studni.
Lata 60-80. Klimat...
Cześć poszukuję filmów podobnych do Szklana pułapka 4.0, Who Am I. Możesz być kim chcesz, gdzie atak hakerski paraliżuje całą infrastrukturę miasta tworzy się BlackOut.