Może ktoś zna tytuł filmu, ojciec lub wujek komunikuje się z córka za pomocą wysuwanych książek z regału, on jest jak by za tym regałem, jest jakby zapętlony w czasie i daje jej znaki ze ma czegoś nie robić a ona to robi.
Dla odmiany to będzie bardzo łatwe pytanie, Rzecz dzieje się we wschodniej chińskiej lub japońskiej kulturze. Młody chłopak przychodzi do mistrza by ten nauczył go sztuk walki. Tymczasem mistrz przez lata każe mu wykonywać prozaiczne czynności i mocuje mu u nóg ciężarki. Gdy w końcu zdejmie ciężarki , młodzieniec...
Z tego co pamietam tytuł tego filmu to Amerykański Kickboxer,ale w erze filmów VHS tytuły często były zmienione i nie ma go w wyszukiwarce(jest ale nie ten)
Spróbuje go streścić na tyle ile pamietam.
Kickboxer który zdobył wiele tytułów i wydaje mu sie ze potrafi wszystko w tej sztuce walki, dostaje lanie od kilku...
Hejka. Ostatnio przypomniał mi się pewien film niestety nie pamiętam jego tytułu.
Akcja rozgrywała się w feudalnej Azji. Głównym bohaterem był mężczyzna który nosił ze sobą na plecach skrzynię pełną broni białej. Miał on doprowadzić jakąś kobietę w bezpieczne miejsce i po drodze pokonywał on różnych zabójców...
Był taki film, którego tytułu nie pamiętam. Chodziło w nim o to, że więźniów transportowano samolotem, który się rozbił w wyniku zamachu. Później zbierano tych więźniów, ale jeden z nich uciekł i musieli go szukać.
Trudno to wydedukować z opisu, ale główny policjant (czy kim on tam był) miał znaleźć tego, który...
Szukam filmu z gatunku komedii, możliwe ze z elementami horroru. Pamiętam z niego jedynie ze akcja działa się w okolicach jeziora jakiegoś, i 1 bohaterkę, tęgą kobietę z strzelbą 2 rurką, była zdaje się szeryfem w swojej okolicy, miała cięty język i mocny charakterek, cała okolica jej się bała, a w wspomnianym jeziorze...
więcejNie mogę znaleźć filmu. Para jedzie autem i potrąca człowieka. Zabiera go do auta a on zakrwawiony się ocknął i poprosił o fajkę. Zaczyna się dziwnie zachowywać mówiąc rzeczy o których wie tylko para. Koniec filmu pamiętam że jest motywem zapętlenia. Że koleś który był kierowcą zostaje potrącony i zabrany do auta. Na...
więcej