Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej. Szukam filmu, który oglądała jako mała dziewczynka, a więc może został wydany przed 2000 rokiem lub krótko po.
Akcja dzieje się w górach, gdzie małżeństwo przyjechało na narty. Wynajmują domek i wszystko jest super, dopóki nie schodzi lawina. Ich dom zostaje zmieciony, przez co później ekipa ratunkowa szuka ich w...

więcej

Jak powyżej. Film polegal na tym, że małżeństwo remontuje dom (nie pamiętam czy chcą go sprzedać, czy po prostu w nim mieszkać) i zaczynają ich odwiedzać nieproszeni goście. Z początku jest niewinnie, wpraszają się na kolację i nie chcą wyjść, robi się ich coraz więcej aż w końcu zaczynają się pojawiać sekty, siły...

Właściwie to szukam trzech filmów. Pamiętam, że za dzieciaka widziałem film o chłopcu, którego rodzice giną w wypadku samochodowym a on jako sierota jest wychowywany przez chyba...psy. Chłopiec nie potrafił mówić. Film prawdopodobnie z lat 80. XX.

Druga produkcja także widziana w latach 90. XX wieku. Utkwiła mi...

więcej

Szukam filmu. Bodajże amerykański. Bohaterem jest starszy facet (tak ok. 50-60 lat). Chyba miał wąsy. W tle jest chyba jakiś dom opieki / dom starości. Niestety nie pamiętam czy to on jest wilkołakiem czy poluje na wilkołaki (chyba to drugie). Ale najważniejsze - kompozytorem muzyki do filmu jest Polak. Muzyka była...

Oglądałem bardzo dawno temu więc strzelam że film z zeszłego stulecia choć nie jestem w 100% pewny. Z fabuły końcówka zapadła mi w pamięć. Kobieta najprawdopodobniej opętana/zmutowana jest przypięta do stołu w jakimś bunkrze i 3/4 typków ją gwałci. Jeden jej pomógł się uwolnić(tego nie pamiętam dokładnie), na pewno...

Chciałbym się dowiedzieć czy film: https://www.filmweb.pl/film/1066-2022-442068/ w ogóle powstał czy ten projekt został anulowany ? Bo są dziwne daty wydania tego filmu raz na niektórych portalach podaje się że wyszedł w roku 2011 a tutaj że w 2022 . Nie trafiłem w sieci na ślady jego istnienia a to że był oceniony...

więcej

hejka pisalam kiedys post o ten film i udalo sie znalezc ale niestety zgubilam post. Szukam filmu z dziecinstwa lata 2005-2010 produkcji niemieckiej, pamietam ze byl chlopak i mial na imie leon oraz ze z przyjaciolmi chyba trafili na wampiry?? Ogolnie taka grupa przyjaciol rozne lrzygody miala prosze o pomoc

Pamiętam że odbywał się w szkole i dziewczyna chyba paliła papierosa i rozmawiali z nią 2 młodszych kolegów, nie wiem czy dobrze pamiętam ale ta dziewczyna pochodziła z patologicznej rodziny
Film jest Polski i dziewczyna do chłopaków mówiła coś o pieniądzach o ile dobrze pamiętam cytat z pamięci ,,za 5 dych" nie wiem...

więcej

Jak nazywał się serial hbo o nastolatkach którzy byli prześladowani przez ludzi w zwierzęcych maskach?
Oglądałem ten serial już dobre kilka lat temu, a teraz za nic nie mogę sobie przypomnieć jego nazwy. Pamiętam że był to serial hbo w którym grupa nastolatków była jakoś prześladowana przez osoby w zwierzęcych...

Szukam serialu filmu typu grzeczna dziewczyna i szemrany chłopak który się w niej zakochuje