Wyszukiwarka na Waszym portalu 'woła o pomstę do nieba'. Jest po prostu do kitu: nie można na stałe ustalić rodzaju sortowania, a trafność wyszukiwanie to naprawdę domyślne-złe, bo chociaż jest identyczne hasło to znajduje się nie w pierwszej dziesiątce, ale np. w czwartej dziesiątce !
Może byście zatrudnili dobrego,...
Witam!
Poszukuję filmu, który albo był niemieckiej produkcji, albo po prostu dział się w Niemczech, Berlin chyba i te sprawy, nie jestem pewna. Akcja rozgrywała się jakoś chyba niedługo po którejś wojnie światowej. Jego fabuła kręciła się wokół trójki przyjaciół, którzy dopiero co wkroczyli w dorosłość i byli zdani...
prosze o pomoc, szukam filmu w ktorym chyba studentka zarabiala na zycie cialem i w koncu poznala jakiegos mlodego mezczyzne i myslala ze ona j ą traktuje powaznie i spotkala sie z nim, jej kolezanką i jego kolega i okazało sie ze oni sie wymienili i on poszedl z tą kolezanką a ona musiala isc z tym jego kolegą i bbyła...
więcejCzy ktoś zna tytół filmu? Jest to coś w stylu kochanie zmniejszyłem dzieciaki. Wydaje mi się ze był z roku około 2010. Oglądałem ale nie moge nic takiego znaleźć. Dzieciaki zgubiły sie na trawniku na własnym ogródku... 3 nastolatków.
witam szukam filmu to byl chyba dramat w ktorym tata dziewczynki opiekujac sie nia zostawil ja na chwile po to by pojsc do sasiadki z ktora zdradzal zone, ta w tym czasie ulegla jakiemus wypadkowi i umarla, nie mogac sobie z tym poradzic facet znalazl portal do rzeczywistosci w ktorej corka jeszcze zyla kilka chwil...
1. Dawno temu żyła rodzina w pewnym domu wraz ze służącymi - "magami"
Magowie zamieniają sie ciałami z dziećmi i robią to kilka razy przez co żyją cały czas
Film jest o prawniku i jakiejs kobiecie (opiekunce)? którzy rowniez pod koniec filmu zostają wykorzystani przez tych magów. Dodatkowo wydaje mi się ze w tym...
Witam, widziałem kiedyś fragment filmu/ serialu, ale nie pamiętam tytułu.
Zaczyna się od tego, że mężczyzna budzi się na plaży (?), nie wie nic o sobie ale wie niemal wszystko na każdy temat (była scena jak wszedł i biblioteki i okazało się, że wie dokładnie w którym dziale znajduje się która książka), później...
1.Gangsterzy zabili rodzinę młodej laski.
2.Laska wprowadza się do płatnego zabójcy.
3. Laska zakochuje się w tym zabójcy, choć ten mógłby być jej dziadkiem
Film dotyczy Jana Pawła II
Oglądam właśnie całość filmu "Karol Człowiek Który został Papieżem" lecz nie mogę tej sceny znaleść: Kardynał Wyszyński albo JP II są z wizytą u Jaruzelskiego (po wprowadzeniu stanu wojennego), który mówi coś w stylu "myśli pan, że łatwo było mi wyprowadzić wojsko przeciw własnym...