Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

motyw jest o sądzie nad zmarłym, którego posądzono o morderstwo i zakochana dziewczyna schodzi za nim do krainy umarłych.

Oglądałam go jakiś czas temu na PulsTV i zbyt wiele nie pamiętam ale wiem, że był to horror z motywem jakby zębowej wróżki (w sumie to lepiej pasowałoby wiedźmy). Ta kobieta mieszkała w starym zniszczonym domu, w którym okna były pokryte czarną farbą, tak aby nie dostało się światło i nie było również luster, bo nie...

więcej

Witam pamiętam że oglądałem kiedyś fajny horror azjatycki czy coś tam i było w tym filmie takie coś ze dwie dziewczyny weszły do jakiegoś opuszczonego domu i jedna drugą dla żartów chyba zamknęła w szafie no i na górze tej szafy była dziura na strych czy coś i jakiś demon jej się tam pokazał bardzo bym chciał obejrzeć...

więcej

Nie wiem jak rozszyforwać ten język a interesują mnie filmy z tego filmiku, jesli ktoś jest w stanie pomóc z góry dziękuję https://www.youtube.com/watch?v=Rycz62VPgfE

Szukam filmu. Nie wiem jaka byla fabula. Przypuszczam ze to bylo w usa lata 30 lub cos kolo tego. Wies. Kobieta kocha mezczyzbe ktory zeni sie z.inna. kojarze scene gdzie owa kobieta jest w kuchni i wyrabia ciasto na wesele owego mezczyzny. W trakcie mieszania placze izy spadaja do tego ciasta.a pozniej jest scena jak...

więcej

nowa zabawa - każdy podaje powiedzmy 5 tytułów filmów, które wg niego każdy powinien znać i krótko opisuje co go w nim urzekło, w jakich szczególnych okolicznościach go oglądał i co się stało po jego obejrzeniu.

więcej

co to za latający Murzyn z pistoletem w plecach, po prawej? to jest ten kolega żelaznego mana?

Szukam filmu sprzed 2-3 lat, w którym na zegarku był wygrawerowany cytat o czasie. Myśłam, że to cos z 50 twarzy Greya, ale prawdopodobnie to jakis inny film :( kojarze coś, że facet odwrócił zegarek, a na spodzie wygrawerowny był cytat o czasie.

Szukam tytułu horroru
Polegał na tym ze dziewczyna dostała dom w spadku i jej kuzyn zabił wszystkich oprócz tej dziewczyny

Witam,

Od dłuższego czasu poszukuję tytułu dwóch filmów. Kojarzę następujące sceny:
1. Akcja dzieje się w restauracji hotelowej, gdzie spotkało się 4-5 osób, w tym jedna kobieta, główna postać filmu. Ubrani w stroje wieczorowe, debatowali na tematy biznesowe itp. Odnośnie samej postaci żeńskiej, jest ona kimś w...