Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy ktoś pamięta czy w filmie "Pozwól mi wejść" była scena, w której ojciec jedzie na stację krwiodawstwa po krew dla Abby?

W moim temacie na temat Hannah Murray pewna userka napisała że brytyjscy aktorzy mają problemy z uzyskaniem ról nawet jeżeli są dość znani i często muszą pracować gdzie indziej w oczekiwaniu na rolę. Nie znam tego zagadnienia i proszę o to by mi je ktoś przybliżył. Brytyjskie kino obecnie przeżywa taki rozkwit że jest...

więcej

Film USA - chłopak bierze udział w wyścigu na rolkach albo deskorolkach - pamietam że chyba jego rywalem jest brat dziewczyny która mu się podoba a wyścig to był zjazd z jakiejś górzystej miejscowości ( może LA) na końcu brat popycha siostrę w ramiona głównego bohatera

Dady i premiery Chronologicznie

Niewiele pamiętam z tych filmów, ale są dość charakterystyczne, więc nie powinno być tak trudno.

1. Akcja filmu odbywa się na statku, który wpadł w pętlę czasową. Główna bohaterka rozpoczynała przygodę na statku od nowa po swojej śmierci.

2. Film opiera się o podróżach w czasie. Naukowcy, bądź amatorzy wynajmują...

więcej

Mam wrazenie ze tylko boty i pracownicy filmweb tu zamieszczaja jakies posty. Wiekszosc forow umarla po 2012 roku bo wszyscy uciekli na profile mediow pseudospolecznosciowych gdzie odpowiedzi sa od razu.

Chodzi mi o tytuły stojące po stronie prawicowych reżimów, konserwatyzmu, nachalnie promujące religijność itd. Coś takiego jak Bóg nie umarł. Coś o kilku wierzących policjantach czarnoskórych, 2 godzinny chyba, dość nachalny film.
Proszę.

Cześć, mam pytanie o film w którym chłopak w szkole ma listę z dziewczynami które chce zaliczyć i potem robi to z jedną w szkolnym gabinecie pielęgniarki. Nie wiem czy to był serial czy film, nie wiem nawet czy to był główny wątek tego czy tylko jakaś popoczna akcja. Byłbym wdzięczny za pomoc.

Jaką opinię ma u was Kaya Scodelario ? Bez wątpienia jest bardzo piękna ale na forum wiele osób uważa że jest kiepską aktorką a karierę zawdzięcza tylko ślicznej buzi i układom jakie ma jej rodzina. Jaka więc ona jest czy tylko niewątpliwie śliczną celebrytką ale bez aktorskiego talentu czy jednak dobrą aktorką ?

Pamiętam fragment filmu z realistycznym wypadkiem jak pieszy na przejściu został potracony przez jeden samochód i od razu przez drugi jadący drugim pasem w przeciwnym kierunku... Być może tematem filmu były też alternatywne rzeczywistości...
Pozdro.