Chciałbym poruszyć ważny problem : Czy oglądając film i parząc na aktorki nie nasuwa wam się czasem refleksja: Ciekawe jak wyglądają nago ? Traktuję tę sprawę bardzo poważnie bo to może być kwestia egzystencjalna. Gdyby bowiem aktorka nago wyglądała inaczej niż jej wielbiciel sobie wyobraża to by mogło być jak problem...
więcej
Cześć, proszę o pomoc w znalezieniu tytułów filmów:
1. film stary, chyba amerykański - rodzice wyjeżdżają do pracy w lunaparku i zostawiają córkę pod opieką pewnej rodziny. Matka z konkubentem i jej dzieci znęcają się nad nią i w rezultacie dziewczyna umiera
2. film chyba hiszpański - ojciec jest wojskowym i...
Witam,
chodzi mi po głowie film, którego szukam już od dłuższego czasu i nie daje mi to spokoju.
Z tego co pamiętam, film był o parze która zakupiła wymarzony dom gdzieś na polu daleko od miasta, obok tego domu był las a za nim klif, chodziła historia, że niedawno na klifie kobieta popełniła samobójstwo, nagle się...
Witam. Poszukuje pewnego filmu, niestety dużo z niego nie pamiętam ale mam pewne przebłyski. Pamietam w tym filmie była pewna grupa agentów coś w stylu "doom" zostali oni chyba uwiezieni w jakiejś grze. W jednej scenie była pewna scena, musieli przejsc na drugą strone a nia ziemi były cyfry, stając na daną liczbe...
Hello, jestem zalogowana uzytkowniczka Filmwebu i nie moge znalesc swoich postow. Czy ktos z Was wie,gdzie tego szukac ?? Pozdr i dziekuje.
Szukałem już tego, ale przypomniało mi się parę faktów.
Jest to niskobudżetowy film lub serial z lat 80. lub 90. , oczywiście w kolorze. Niewykluczone, że jest to jakiś fragment odcinka "Macgyvera", "Renegata", "Strażnika Teksasu" czy innego serialu. Możliwe, że końcówka jednego odcinka pokrywała się z początkiem...
Wierze że w 40 milionowym kraju jest jakaś osoba która zna tytuł filmów ktorych fabule przytoczę. Pierwszy film opowiada o samotnej kobiecie która ma mała corke i przyjeżdża do małej miejscowości gdzie spotyka miłość z czasów szkolnych. Mężczyzna ma żonę i syna. Zarówno kobieta jak i mężczyzna chcą sprawdzić czy dawne...
więcejPoszukuje horrorów wyprodukowanych przez Chiny, Hongkong. Coś w stylu "POLOWANIE NA WAMPIRY - The Era of Vampires" , "CHIŃSKIE DUCHY". Znacie jakieś podobne w tym stylu ?
Szukam filmu , a znam tylko końcówkę filmu.
Film jest o napaści na stary bank w europie. Końcówka filmu jest taka że w piwnicy muszą schładzać mechanizm banku bo się zamknie sejf.
Witam , poszukuje bajki VHS . Nie moge sobie przypomniec tytulu , szczegolow tez nie mam wielu aczkolwiek moze ktos cos bedzie kojarzyc.
Ponizey opis niestety nie dotyczy glownego bohatera , byc moze jakiegos fragmentu z tej bajki.
1. Ciezko mi okreslic czy byla to bajka w seriach czy solo ale obstawiam ,ze solo...