Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Klimatycznie podobny do filmu biały kieł z 1991 roku też czasy wydobywania złota itp,główny bohater ma psa,jest to chyba owczarek niemiecki,film jest przygodowy,akcja toczy się kolo jakiejś wioski Indian i pamiętam że na sam koniec filmu główny bohater ginie od strzału z łuku i leży w wodzie z wbitą strzałą z łuku,pies...

więcej

Gdybyście mieli możliwość nakręcenia filmu z waszym autorskim scenariuszem i moglibyście zaangażować swoją ulubioną aktorkę to jaki byłby to film i jaką rolę dalibyście w nim swojej ulubionej aktorce ? Mnie osobiście marzyłaby się Alicia Vikander jako Lúthien gdyby Silmarillion był możliwy do zekranizowania (Na razie...

więcej

Czy ostatnie dwa odcinki drugiego sezonu są najciekawsze w calej serii i czy w ich jest decydujące rozstrzygnięcie całej akcji serialu.

Film ma około 5 moze 6 lat.Akcja rozgrywa sie w prawdopodobnie w jednym z krajów hiszpańsko języcznych-prawdopodobnie Argentyna nie wykluczam Hiszpanii.Syn bogatego małzeństwa potrącił smiertelnie osobę i wrócił do domu.Ojciec stara się przykryć winę syna ( niezbyt silnego emocjonalnie/ słaba psychika) proponuje wraz z...

więcej

Witam, kiedyś gdzieś widziałem w internecie zwiastun jakiegoś filmu lub serialu. Opowiadał o dziewczynce bądź chłopcu z mocami. Biegał nad miastem stając na takich kółkach różowej energii bądź jakiejś plazmy. Może to być coś z MCU albo DC ale nie jestem pewien.

Dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam

Witam szukam starego filmu polskiego lata 70/80 gatunek dramat obyczajowy/psychologiczny . Chłopak przyjeżdża z dziewczyną z miiasta do rodziny na wieś . I tam ma dwóch kuzynów/braci jeden mieszka w bogatym domu drugi w biednej chacie i jest swego rodzaju rywalizacja u którego z nich ci "miastowi " zostaną . Pamiętam...

więcej

Witam szukam tytułów dwóch filmów z lat 80 lub 90 chyba. 1 film jest bohater chyba robot złapali go w jakąś żywice lub masę i przewozili ciężarówka potem on się uwolnił i uratował jakąś kobietę... 2 film podobny do mad max akcja dzieje się gdzieś w obozie ludzie walczą chyba o wodę pitną , jeden z bohaterów ma...

Kurde przeryłem internet jak się dało i nic. Szukam filmu na przełomnie lat 70/80. Blond policjantka zatrzymuję podjerzanego o morderstwo bodajże jej męża ale nie przeczytała praw pojmanemu. Sprawa jest umorzona a ona sama postanawia wymierzyć sprawiedliwość. Lata z shotgunem itp. Bardzo proszę o pomoc film miałem...

To był pewnie dramat, być może z lat 90-tych. Chodziło raczej o nieporozumienia / kłótnie między małżonkami, być może także rozwód... a przy całej zemście była taka scena, że w garze gotował się królik (a może kot). Widziałem teraz film "Sprawa Kramerów" (1979) ale to nie był ten film. Może ktoś kojarzy o jaki film...

więcej

Witam wszystkich kinomanów, szukam filmu prawdopodobnie hiszpańskiego sprzed kilku lat ,gdzie głównym wątkiem było uzdrawianie ,pewien mężczyzna trafia do szpitala i szybko wraca do zdrowia i odkrywa że ma moc uzdrawiania innych.Potem w jakiś sposób przekazuje ten dar kobiecie która wylatuje do Afryki, kojarzycie taki...

więcej