Był to film w którym grupa płatnych zabójców została porwana i zamknięta w ciemnym pokoju z kamerami( coś na kszałt więzenia). Dowiadują sie o tym że muszą stoczyc walke ze sobą na śmierc i zycie. Osoba która ich zamkneła miała różne sposoby aby zmusic ich do walki( nie pamiętam dokładnie jakie ale chyba był tam gaz...
więcejCześć, czy ktoś może kojarzy gdzie mogę sprawdzić średnią moich ocen dla filmów, seriali czy gier? Pamietam, że kiedyś było coś takiego ze słupkami nawet dla poszczególnych ocen, ale teraz za Chiny nie umiem znaleźć.
Film leciał w TVP gdzieś w 2007-2008 roku. Z tego co pamiętam raczej w miarę nowy. Film produkcji francuskiej opowiadał o mężczyźnie który poszukiwał pracy i zabijał swoich konkurentów do tego stanowiska. Tyle pamiętam.
Witam. Film lub serial oglądałem koło roku 2006 (bardziej obstawiał bym film), więc film lub serial też będzie gdzieś z tych lat. W filmie ma miejsce apokalipsa (prawdopodobnie), lecz nie pamiętam czy chodziło o zombi czy o inny powód. Zapamiętałem tylko jedną scenę. Grupa ludzi, lub kobieta i mężczyzna (lub dwóch...
Witam
Byłabym wdzięczna jakbyście szanowni forumowicze przypomnieli mi tytuł filmu składającego się z czterech części (etiud), z lat 80 (połowy?), jedna z nich jest o maniaku gry telewizyjnej w salonie gier w w centrum handlowym. Ciągle gra i nie może przejśc 11 poziomu, a gdy to mu sie udalo to został wciągniety w...
Czołem. Początek to kobieta wśród kwiatów, prawdopodobnie słoneczniki. Ale jak kamera się oddala , to ta kwiatowa łąka jest wśród śniegów na biegunie. Myślałem, że to Ukryty, ale on nie ma takiego wstępu. Ps. Kobieta podobna do Virgini Madsen.
Nie pamiętam tytułów. Jeden czarno-biały opowiadał o gościu, który udawał krytyka kulinarnego, który chodził do restauracji i dzięki łapówkom zarabiał na życie, czego rodzina nie wiedziała, po pewnym czasie restauracje się przygotowywały i nie płaciły, chyba polski. Drugi zagraniczny, pamiętam tylko jedną z scenę, w...
więcejWitam. Od jakiegoś czasu wróciłem na FW, wcześniej przez jakieś kilka miesięcy nie zaglądałem tutaj. Ale to co po chwili zauważyłem, to: zastanawia mnie, dlaczego usunięta została opcja ranking ludzi kina (personalny)? Czy może to dalej istnieje, tylko jakoś zostało zmienione, no ale niczego takiego już nie mogę...