Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Chodzi m

Chodzi m

Szukam jakis fajnych filmow z lat 2005-2013... Mozecie cos pojecic fajnego (gatunek dowolny)
Z gory dzieki :)

Szukam filmu i za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć tytułu, na pewno jest z tych nowszych tzn od
2012 wzwyż,a fabuła wygląda mniej więcej tak : dziewczyna jedzie samochodem, doprowadza do zderzenia z
nadjeżdzającym z naprzeciwka samochodem, którym jedzie cała rodzina tzn ojciec, matka i chyba dwójka...

1. Akcja ma miejsce w trakcie II WŚ, bohaterami są chłopcy z Hitlerjugend (?), czy jakiejś innej przybudówki
Wehrmachtu. Nie wiem jak w dalszej części filmu, ale na początku jest zima, a oni są w obozie/ na
poligonie. Sceny, które pamiętam, to jak w trakcie ćwiczeń jeden chłopak za blisko odrzucił granat i inny się...

więcej

Dzień Dobry :]
Jako, że często podróżuję, w autobusie puszczają nam filmy "na zabicie czasu". Ostatnio jeden przykuł moją uwagę, niestety nie znam tytułu, a bardzo chciałabym go obejrzeć jeszcze raz, tak na spokojnie.

Głównym bohaterem jest młody chłopak. Rodzice są po rozwodzie, mieszka z matką i starszym...

Szukam osoby będącej w posiadaniu kasety z filmem animowanym o nazwie Powrót Północnego Wiatru.
Tutaj jest okładka (usuń spacje by otworzyć):

ht tp:/ /fil my.bra nsat. pl/b aje/POWR%C3%93T%20P%C3%93%C5%81NOCNEGO%20WIATRU.JPG

Jeśli ktoś jest w posiadaniu tego filmu, to bardzo proszę o skontaktowanie się ze mną,...

więcej

oglądałam go bardzo dawno temu...nie pamiętam za wiele, ale film był o tym jak chłopak bił swoją dziewczynę. pamiętam scenę z filmu jak leci jakaś piosenka i są pokazane sceny, jak dziewczyna bierze prysznic i ma dużo siniaków, jak chłopak ją uderza... później ten chłopak, dziewczyna i jakiś chyba ich kolega jaką na...

więcej

film zaczyna się (chyba) jak młody chłopak przynosi dla jakiegoś starszego pana na ganek mleko w butelce. dziadek zaczyna opowiadać historię, o rodzinie, w której co roku, w ten sam dzień ginął jakiś chłopak potrącony przez furgonetkę z mlekiem. no i później to juz opowiada tylko o takim jednym chłopaku, którego matka...

więcej

Witam, w ten piątek z rana mam seans filmowy z dziewczyną ale niestety nie mogę znaleźć żadnego dobrego
horroru :( Ona obejrzała już wszystkie które są takie bardziej znane z amerykańskich kin, a nawet sięgnęła po
tajlandzkiego szutter'a. Więc proszę, pomóżcie mi znaleźć bardzo mocny horror, trzymający w napięciu,...

więcej