Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Będąc jeszcze małą dziewczynką oglądałam z bratem pewien film. Dziś wiem, że
nieadekwatny do wieku, ale to akurat mało istotne. Chciałabym znów go zobaczyć, ale
nie mam zielonego pojęcia jaki nosi tytuł, a poszukiwanie na google nie przyniosło
rezultatów.

Młoda dziewczyna zostaje zgwałcona przez nieznajomego...

więcej

Jest to film familijny i pamiętam z tego , że jakieś dzieci bawiły się czy coś w tym stylu i na przedmieściach
miały domek na drzewie.

Witam- szukam nazwy tego filmu i nic

Mianowicie od kilku tygodni nie mogę sobie przypomnieć nazwy filmu, który oglądałam: horror, pamiętam tylko, że lubił ptaki (komandor czy jakoś tak), i ogółem jego ojciec zabił chyba matkę, a on mieszkał z siostrą i ciocią(?). Potem jacyś ludzie z jego szkoły, obchodzili jakiś...

więcej

Witam para starszych arystokratów udaje służę w swoim domu by podreperować budżet i tym samym poznają zespół rockowy. Film z końca lat 90.

Oglądałam go dość dawno i być może coś pomylę. Była to historia dwóch przyjaciółek, zamknięte w sobie. Popularny chłopak ze szkoły "zaliczył" jedną dziewczynę, po czym została pośmiewiskiem. Postanowiła popełnić samobójstwo, skoczyła z budynku szkoły na samochód. Jej przyjaciółka poszła na imprezę, w ramach zemsty...

Pamiętam, że był on o małżeństwie, które mieszkało w jakimś mieście, gdzie nastała wielka susza i zaraza.
Ona bodajże miała blond włosy, a on czarne. Na końcu któreś z nich umiera, ale tego nie jestem pewna. Czy
ktoś kojarzy ten film i mógłby pomóc mi go odnaleźć? Z góry dziękuję :)

: Witam. ogladalem kiedys film wojenny nie pamietam tytuly ale pare scen. bylo ze poznali tam jakas kobiete i ustawiali sie do niej w kolejnosci do seksu , byla tez scena w ktorej dowodca spycha rekruta do dziura nad ktora przejezdza czolg i rekrut sie posikal. ostatnia scena jaka pamietam z tego fiilmu byl trening...

Witam,

Proszę o pomoc w zlokalizowaniu filmu który kiedyś oglądałem. Tyle co pamiętam z tego filmu to, że młody lekarz mógł uratować człowieka, gdy śmierć stała przy łóżku w nogach. Gdy stanęła przy głowie lekarz miał odstąpić od ratowania osoby, gdyż należała ona już do śmierci. Pamiętam, że przynajmniej raz...

jak wyżej

To nie żart, dosć stary amerykański film, gdzie nastoletni chłopak przed studniówką (?) lub jakimś innym balem źle zapiął zamek od spodni i przyciął sobie genitalia. Przyszedł jakiś mężczyzna, chcąc mu pomóc. Nie skończyło się do dobrze. Mam wrażenie, że właściwa akcja filmu toczy się nieco później, a scena ta jest...