ogladalam ten film jak jeszcze bylam mala, moze z 6 lat mialam. To stary film, komedia. Najbardziej utkwila mi scena w
ktorej starsza pani (miala chyba rude albo kasztanowe wlosy) wyszla na ulice i czekala zeby jakis facet przywiozl jej
pieniadze, a obok staly prostytutki i podjechal jakis samochod i gosc wzial ja...
To co pamiętam:
- zaczyna się jak włoscy żołnierze trafiają na zamarznięte konie, jeden z żołnierzy odkrywa że jeden
zamarzniętych żołnierzy został zamordowany.
- potem giną następni żołnierze (już w obozowisku)
- ten który odkrył morderstwo zostaje przydzielony do rozwiązania tej zagadki
- trop prowadzi do...
Witam! :)
Szukam dramatu o nastolatku, ktoremu waliło się życie. Kompletnie aspołeczny, kłótnie rodziców, problemy w
szkole. WSZĘDZIE CHODZIŁ W CZARNYM PŁASZCZU. Poznał jakąś dziewczynę-blondynkę, pokazała mu
trochę życia: poszedł z nią na dyskotekę, tam przesadził i wymiotował. Nie jestem pewien czy taki był...
Szukam filmu, z tego co pamiętam był krótkometrażowy i widziałem go parę lat temu chyba na canal+. Była
tam przedstawiona scena w której jest nagrywany film i reżyser kłóci się z aktorem który to ma zagrać (nic),
ma nie ruszać twarzą jak będzie na nie go kamera , a ten zawsze coś robił , wzdychał , uśmiechał się i...
Poszukuję znanego filmu, w którym mały czarny chłopiec mieszkający z babcią jest świadkiem strzelaniny/przestępstwa i policja zabiera go do siebie na przesłuchanie, później zajmuje się nim policjant i mały bardzo chce czynnie mu pomagać, co na początku nie podoba się policjantowi, ale w krótce zaczyna lubić dzieciaka i...
więcej
Szukam filmu TYTUŁU nie pamietam z lat 80-tych lub 90-tych, o dwóch dorosłych kobietach bliźniaczkach,
które zamieniają się miejscami. Jedna z nich ma męża a druga firmę i ta właśnie zaprasza swoją siostrę do
siebie. ginie w zamachu bombowym podczas imprezki na jachcie.
Czy ktoś z Was wie może, co za piosenka leciała w 7 odcinku serialu Dom nad rozlewiskiem, kiedy Gosia po rozstaniu z Konradem płakała w łóżku?
Witam
wie ktos moze jak sie nazywała komedia w ktorej Niemcy okupowali Francje . Akcja czesto chyba rozgrywała
się w pubach i restauracjach .