Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Tak sie zlozylo, ze ostatnio bardzo sie zainteresowalem filmami Almodovara i chcialbym zobaczyc wszystkie jego filmy, niestety brakuje mi jeszcze trzech pozycji: 1 LABIRYNT NAMIETNOSCI, 2 PRAWO POZADANIA i 3 PEPI, LUCI, BOM I INNE... i juz nie mam pomyslow gdzie ich szukac badz od kogo zalatwic, jezeli jest ktos w...

Witam wszystkich serdecznie.Mam na imię Zbyszek.Bardzo szukam filmu "Kon-Tiki" o wyprawie Norwega Thora Heyerdahla przez Ocean Spokojny na tratwie Kon-Tiki w 1947 roku.Z góry dziękuje za wszelkie informacje gdzie mogę kupić ten film.Pozdrawiam Zbyszek.

da sie z tej strony jakis film sciagnac bo ja jakos niewiem jak :) prosze o pomoc !!!!!!!

użytkownik usunięty

może ten temat już był, niewiem, pierwszy raz pisze na tym forum, a więc. Napiszcie 10 filmów: wartych obejrzenia, komedii, bądź horrorów. Wybierzcie po jednym przykładzie i piszcie po 10 filmów. jak ktoś chce może wszystkie. ja polecam horrory:

1) The Texas Chainsaw Massacre ( Teksaska Masakra Piłą Mechaniczną,...

Sorry, że pytam, ale jestem nowa, a chciałabym dodać film, którego tu nie ma. Czy ktoś może mi pomóc i powiedzieć ja dodać nowy film? Czekam na posty i z góry dzięki Wam ;P

Wszystkie poniższe zdania mają związek z jednym znanym filmem. Jaki to film i jaki związek mają te zdania:

* Windows 98
* Blair witch project
* Garry oldman
* Macdonald is Ready to serve your meal
* chuck Norris gonna kick your ass
* Clark kent was the main star of "superman"

Uwaga!...

więcej

komedia albo horror :) oby nie komedia romantyczna ani nic romantycznego

Ludzie piszcie tutaj tytuły swoich ulubionych filmów czekam ! dzięki !

Głos oddaje tobie. Pokaz co potrafisz. Niech poniesie ciebie fantazja

zastanowcie sie dosadnie !! czy quentin pokarze na co go stac w nowej czesci ?? czy spełni nasze oczekiwania ?? sami odpowiedzcie na to pytanie !!!!!:) pozdr