Film leciał chyba kiedyś na RTL 7 - i pochodzi jak mi się zdaje z przedziału 1990 - 1994.
Film opowiadał o kobiecie - pracownicy jakiejś firmy, którą szef nakłaniał do sypiania z klientami. Poznała w ten sposób jakiegoś gangstera u którego pracował policyjny szpieg. On chyba chciał by współpracowała z policją...
ale zadam je gdyż jestem od niedawna zalogowany.A więc jak się dodaje filmy bo znam pare tytułów których tu nie ma a nie wiem jak to uczynić żeby dodać:)
ale zadam je gdyż jestem od niedawna zalogowany.Brzmi jak się dodaje filmy bo znam pare tytułów których tu nie ma a nie wiem jak to uczynić żeby dodać:)
Nie wiem jak w którym miejscu moge dodac nowa osobe do bazy. Gdzie moge znaleźć miejsce w którym moge dodać ? Prosze o odpowiedz . PzD :*
Może ktos wie jak sie nazywa ten film co był we wrześniu lub w październiku tego roku na TVP 1 lub 2 koleś był w więzieniu i tam walczył dla jednego gangu,został zgwałcony przez członków drugiego,po ucieczce z więzienia zabił szefa tego drugiego gangu.Z góry dzięki.
Moj numer 1 to arcydzielo richarda williamsa- the thief and the cobbler , mysle ze powinnien znac to kazdy kto choc troche interesuje sie animacja...fabula, postacie, koncepty, humor wszystko na najwyzszym poziomie, raczej nie ma slabych scen wiec ciezko mi wybrac...
Witam wszystkich!
Poszukuje już od dłuższego czasu tytułu filmu, a mianowicie jest to komedia akcja filmu toczy się w jakimś bardzo dużym domy zjeżdżają się tam po kolei goście. Cała akcja filmu toczy się przez jedną noc w której po kolei prawie wszystkie te osoby giną. Pamiętam że wszyscy biegają po tym domu i...
może ten temat już był, niewiem, pierwszy raz pisze na tym forum, a więc. Napiszcie 10 filmów: wartych obejrzenia, komedii, bądź horrorów. Wybierzcie po jednym przykładzie i piszcie po 10 filmów. jak ktoś chce może wszystkie. ja polecam horrory:
1) The Texas Chainsaw Massacre ( Teksaska Masakra Piłą Mechaniczną,...