Oddam zaproszenia dla 4 osob na pokaz filmu Artur i Minimki - w kinie Atlantic - na godz.18.45 dzisiaj (13.grudnia) moze przypadkiem ktos ma ochote sie wybrac ? niestety nie moge isc
Jutro ogłoszone zostaną nominacje do Złotych Globów. Jak myślicie, jaki film/serial zdobędzie ich najwięcj? Ja stawiam na "Prison Break", "Lost", "Gotowe na wszystko" i "Infiltracje". Z aktorek to zdecydowanie Helen Mirren ("Królowa") i Meryl Streep ("Diabeł..."). Jak oceniacie szanse "Z odzysku" w kat. film...
Czekam na wasze opinie na ten temat. Jaka jest waszym zdaniem najlepsza komedia z tego roku???
Zapraszam wszystkich fanow komedii na mojego bloga!!!POZDRO
dla mnie jest to ,,Once Upon A Time In America,,. Ten film jest po prostu czyms niesamowitym. Nie mam slow.
Poszukuje horroru, w którym były 3 różne historyjki. Pamiętam, że w jednej opowieści był chłopak, który chodował jakieś owady i urywał im skrzydełka, a w końcowej scenie widzimy tego chłopaka bez rąk z protezami.
Niestety nie bedzie ślubów w Magdzie M. to był tylko sen Madgy. Magda ogląda płytę którą zostawił Piotr Marioli. Po obejrzeniu Magda wychodzi z domu i na tym sie kończy ostatni odcinek, nic sie nie wyjaśnia. (To jest prawda bo obejrzałam na internecie ostatni odcinek.) Myśle e bedzi jeszcze jedna seria, nawet co...
Moim zdaniem bardzo ciekawy serial który szybko wciaga w swój klimat. Polecam wszytkim miłosnikom dobrego kina. Rezyser filmu starał sie go w jak najwiekszym stopniu urealnic wiec to nie jest jakas baja jak mozna wywnioskowac z tytułu. Film posiada watki komediowe romantyczne dramatyczne i fantastyczne.
Krótki opis...
Czy są jakeś filmy w których uczeń bądź uczniowie w szkole zabijają tych potworów jakimi są nauczyciele...?Jeżeli nie to powinny powstać:D
Może jakieś znacie?