Tym razem potrzebuję tytułu bajki, która opowiada o rudym chłopcy. On niszczył przyrodę. Pewnego dnia pomniejszyszł się i trawił to świata owadów itd. (oczywiscie każden owad tam mówił)
Natrafił na pająki krzyżaki (dwa), na biedronkę tzn.. na jakiejś przyjęcie, które urządzała pani biedronka i tam na tej imprezie...
Chodzi mi tutaj o film z 7 grzechami głównymi..staram się przypomnieć jaki to film ale nie mogę, była tam scena jak gruby facet umarł z przejedzenia itp.
Proszę o pomoc.
Z góry dziękuje.
Witam. Zapraszam na swój blog, w którym pytam się o wymarzoną scenę z filmu, w której chcialibyście się znaleźć.
witam zastanawiam się czy zdarza się facetą płakać uronić łezkie na jakimś filmie ? czy to wypada czy nie? ja osobiście przyznaje się że nie raz już rozkleiłem się na jakims :) Jeśli tak to na jakich filmach wy mieliście kłopoty z nadmierną wrażliwością :) Ja poległem m.in. na królu lwie :) , szkoła uczuć i forest...
Potrzebuję film na prezent. Jeśli ktoś orientuje się gdzie można go zdobyć to bardzo proszę o informację. Pozdrawiam!
...torebkami na wymioty :]
No właśnie, ja takiego jeszcze nie mam!
Wie ktoś do jakiego filmu można je kupić i gdzie? :D
Bardzo by mi się przydało, gdyż chcę taki prezent ;)
Czy ktoś może wie jaki jest tytuł piosenki z filmu Asterix i obelix Misja Kleopatra która zaczyna sie w 35 min. filmu jak Idea wypija magiczna miksture i rzuca filar.
Pisze to po raz trzeci, chyba xD Nie licząc postów na innych tematach xD
Jaki miała tytuł bajka o białej myszy. Pamiętam, ze na okładce, ta mysz stała na samym przedzie miała czerwone ogrodniczki i była zadowolona (stała na dwóch łapkach).
Miała koleżankę, też myszę która była jasno różowo-kremowa. On [ta mysz]...