Wczoraj miałam przyjemność obejrzeć znakomity film Frankenstein z Robertem de Niro i zalałam się łzami gdy w końcowych scenach potwór ginie, czy znacie jeszcze jakieś filmy w których postacie odrażające i złe giną a wam chce się płakać?
mam pytanie czy ktoś zrobił kiedyś film gdzie bedzie pokazane przez chodz pare minut kręcenie palacym się gałganem zawieszonym na łańcuchy-czyli fireshow
lubie to robić wyzwala troszkę adrenaliny i ogólnie to jest ciekawe połączenie ognia i ruchu
dlatego też pytam
BARDZO PILNIE POSZUKUJE FILMU
Es war eine rauschende Ballnacht
(AKA Enchanted Evening, One / It Was a Gay Ballnight / That Night at the Ball / Life and Loves of Tschaikovsky, The) (1939)
gatunek: Dramat
data premiery: 1939-08-13 (Świat)
reżyseria Carl Froelich scenariusz Géza von Cziffra czas...
ma do zrobienia magistra na ten temat, jestem dopiero na etapie poszukiwania źródeł do pracy, pomyślalem ze właśnie filmy to świetny materiał poglądowy glownie filmy o czasach wspólczesnych a także filmy dokumentalne :) po polsku
jeżeli znacie coś godnego polecenia z chęcią oblukam
a może posiada ktos Prezentacje...
Szukam filmu i nie pamiętam tytułu. Pamiętam jedynie ze to był film z lat 80 lub 90. Chłopak prowadził nielegalną rozgłośnię radiową i to tyle co pamiętam :/
za pomoc z góry dzięki
pozdrawiam
Ja osobiscie jestem bardzo wkurzona...jak przeczytalam w pazdziernikowym(chyba) Filmie,ze ma wejsc do kin ale myslalam ze tylko na nieoficjalne seanse .takie jak naprzyklad "najlepsze z lat90'tych",a tu sie dowiaduje ze to ma byc oficjalnie...!!!! w filmie przeczytalam ze jest to po to aby Ludzie ktorzy niemaja...
Witam!
Nie mogę oglądać zwiastunów filmowych. Zamiast zwiastuna wyskakuje mi okienko, że muszę pobrać jakąś wtyczkę. Ok. Naciskam, na pobierz automatycznie. Po chwili wyszukiwarka Firefox 2 niby szuka, ale po chwili następuje informacja, że nie może znaleźć, że mam zainstalować tą wtyczkę ręcznie. Ale ja tego nie...