Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

czy ktos wie gdzie mozna dostac jestem z Krakowa
pomocy

potrzebuje kilku tytułow o filmach gdzie jest przemoc wobec kobiet

witam, mam problem z dopasowaniem tytulu do filmu, znam jedynie fabule i do nie cala... znaczy mam przeswity ;-) kiedys ogladalem w TV ten wlasnie film i teraz sobie o nim przypomnialem i zdalem sprawe, ze chcialbym jeszcze raz go obejrzec, ale niestety nie znam tytulu, dlatego w tej sprawie tu piszę ;-)

no to po...

więcej

Jaka nazywa sie piosenka bardzo podbona do tej z Bruce'a wszechmogacego kiedy Aniston bierze poranny trening tylko ze slowa refrenu zczynaja sie: you love but you don't know who l am

POSZUKUJE NAMIARU NA BEJECZKE. LECIAŁA ONA KIEDYŚ NA RTL-u ALBO NA PRO7. GŁÓWNYM BOHATEREM BYŁ GOŚCIU KTÓREGO ULUBIONYM TRUNKIEM BYŁO PIWKO, A ULUBIONYM ZAJĘCIEM ROBIENIE Z SIEBIE I INNYCH GŁUPKA. CHODZIŁ CAŁY CZAS W DZINSACH CHYBA(NIEBIESKIE UBRANIE). BYŁO TAM KILKA TAKICH ODCINKÓW. PAMIĘTAM DWA JEDEN TO JAK BYŁ W...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Czy istnieje jakiś spis wszystkich filmów, które zostały dodawane do róznych czasopism ???

Podawajcie tytuły filmów science fiction i powody, dla których są one uważane za fantastyczne. Jest mi to pilnie potrzebne! Z góry dziękuję!

Jezeli chce dodac do filmu muzyke w nim wystepujaca to co musze zaznaczyć
bo nie ma tam takiej opcji dodaj muzyke ????

Szukam filmów o podobnej tematyce co "Kod da Vinci" z góry dziękuje za pomoc