Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukam filmu!!!!nie znam ani tytułu ani nie skojarzę nazwiska żadnego z aktorów...oglądałam ten film kilka lat temu w tv...pamietam kawałki fabuły - jedyna mądra i ogarnięta uczennica jednej z najgorszych klas w szkole pisze list do prezydenta (niestety nie pamiętam o co w tym liscie chodziło)i prezydent odpowiada im...

więcej

Proszę o pomoc w znalezieniu dobrych filmów o tematyce szkolnej najlepiej komedie typu. American Pie, Wieczny student napewno tego jest masa a ja tylko wymieniłem 2.

Może mi ktoś podać jakąś fajną stronkę z horrorami lub thrillerami?Dzieki!!

Zna ktoś może tyuł irańskiego filmu,którego bohaterem jest chłopiec i jego mała siostra.Tam był taki motyw o bucikach .Dzieci miały jedną parę butów i się nimi zamieniały .

Chcialbym zebyscie podali mi kilka tytulow kilku parodii takich jak seria Strasznego filmu, to nie jest kolejna komedia dla kretynow, i co tam jeszcze znacie...mozecie tez przy okazji podac tytuly filmow ktore zostaly sparodiowane...ema

Gdzie moge znalezć film Chaos z 2005 Dosyc ostry film
Prosze o pomoc.

Wpiszcze jak możecie kilka njsłabszych według was filmów jakie widzieliście.

Krótko objaśnię postać rzeczy:
Znajomi jadą sobie autkiem i mają wypadek, chociaż tego nie widać, są tuż przed śmiercią, idą do motelu i wpadają w niebezpieczeństwo, a ciągle jest duszo w tym motelu, ledwo co można oddychać... a na końcu okazuje się, że im się to śniło, a wdychali spalenizny od auta...

Więc, co to...

więcej

Możę mi ktoś podać tytuły fajnych dreszczowców.Z góry dzięki.

A plotek już było kilka. Z początku za piątą część miał się zabrać Ridley Scott, który chciał powrócić do korzeni. Potem krążyły pogłoski, że kolejną odsłonę wyreżyserują wspólnie Scott i Cameron. W piątce miałaby zagrać oczywiście Sigourney Weaver i Winona Ryder (android Call z "Alien: Resurrection"). Poza tym miałaby...

więcej