Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam wszystkich bardzo serdecznie.Mam problem.Poszukuje juz od pewnego czasu filmu:romeo i julia z 1968roku.Niestety niemoge nic znalezc.Jezeli ktos ma ten film lub wie z kad moge go pobrac to bardzo prosze o kontakt na mail lub pisac na forum.
Za jakakolwiek pomoc wielkie THX.Moge nawet zaplacic w "granicach...

nie pamietam za dużo, ale chyba był francuski. Opowiadał on o jakiejś przedwcześnie dorosłej miłości kilkuletniego (7 może 8)chłopca do swojej rówieśniczki. w ogóle potem był bunt rodziców zakaz spotykania i ta dwójka dzieciaków ucieka gdzieś z domu chyba nad moze i tam ich przygarnia jakaś babka co im zdjęcia robi i...

więcej

Disney z kompletnego braku pomysłów próbuje zarobić na plagiacie jakim jest DŻUNGLA!!! Nawet się nie wysilili, żeby zmienić cokolwiek, choćby rasy bohaterów!

Hej, poszukuję dla koleżanki filmów o resocjalizacji, prawach człowieka, karze śmierci itp. itd. Mam już kilka tytułów, ale chciałabym poznać jeszcze inne...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam. Czy mogłi byście podać mi tytuły bajek o zabarwieniu erotycznym ?

Prison kladze na glowe wszystkie seriale:D mowie tu o LOST, HEROES itp:)

http://www.maxior.pl/?p=index&id=37789&8 [www.maxior.pl/?p=index&...] ....Chłopaki ze "Skurczu" zostali w tyle.

prosze bardzo powiedzcie mi jakies śa tytuly tych filmow;):
1jedynie co moge okreslic to FILM O WĄSATYCH ĆPUNACH(lol) wiecej nie wymysle...
2a drugi film to jest film o tematyce typu studia college akademik itp.pamietam motyw ze jakis koles jezdzil na tym rowerku jednokolowym oraz jeden koles chcial drugie nauczyc...

więcej

Taki policjant rozpracowywał jakąś sprawę ale ci badziorzy nafaszerowali go narkotykami i zamkneli gdzieś w małym pokoju i on tam leżał i zdychał bo miał głód narkotykowy. Potem przyszła do niego jakaś starsza kobieta i niby chciała się nim zaopiekować ale on był tak nieprzytomny, że nie zauważył jak on głaszcząc go po...

więcej