Siemanko:) Jestem nowa na tej stronce i niewiem gdzie co jest itp.:P
Ale nie o tym mowa.....mam pytanie dotyczące ściągania filmów....czy można na tej stronie ściągać nowe np.premierowe filmiki??
Jeżeli ktoś zna odpowiedź może mi ją podać prywatnie na moje gg.....lub tutaj...jeżeli ktoś chce moje gadu,niech napisze...
Mało z tego filmu pamiętam...Dwóch facetów na początku z jakiegoś powodu są połączeni kajdankami, jeden z nich ma w sercu wmontowany chip który zwiększa jego szybkość reakcji 2x, a moze 4x - nie pamiętam. Możliwe, że był tam chińczyk i murzyn. Nie są to godziny szczytu ani nic w tym stylu. Gatunek filmowy to: akcja z...
więcej
Witam. Szukam tytułu filmu. Leciał ostatnio na Ale Kino!
Opowiada historię faceta, który od najmłodszych lat ma szczęście. Film zaczyna się od sceny, w której wygrywa na loterii i rzuca śniegiem w kościół i potem na komisariacie opowiada całą historię. Nie pamiętam nazwiska żadnego aktora i ciężko mi wyszukać ten...
Kochani jak dodać nową postać - "ludzie kina", bo mnie szlak trafi nie wiem, kombinuję jak koń pod górę i nie wiem. To powinno być taie proste a nie mogę dojść, czy z poziomu loginu czy jak? Help!
Cześć! Moglibyście mi pomóc w odnalezieniu filmów typu Dirty Dancing i Pretty Woman? - Najlepiej z tego właśnie okresu, ale wypisujcie też z innych lat. Z góry dzięki!