Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

...

Nie mogę sobie przypomnieć tytułow dwóch filmów:

1. Film składał się z nowel filmowych i wszystkie z nich łączy jedno - mianowicie miejscem akcji jest metro.

2. Film chyba południowo-europejski. Opowiadał historię chłopca który wyruszył w wędrówkę z listem w którym prosi(chyba Czerwony Krzyż albo podobną...

Zniecierpliwieni maniacy filmu czekający na kolejne odsłony dzieła Leigha Whannella wyreżyserowane przez Jamesa Wana prawdopodobnie nieraz zastanawiali sie nad tym: Czy możliwe by było powstanie serii (serialu) o tymże tytule? czy sprostał by on oczekiwaniom widzów? I wreszcie czy byłby tak straszny jak dotychczasowe...

więcej

Co uwazacie o tym kiedy np. jakas tam dajmy na to Britney spears ( tu akurat to zrobila :P ) poniewaz ma
duzo kasy jest znana i jest piosenkarka chce zobaczyc jak to jest byc gwiazda kina zaczyna kariere
aktorska kiedy :
a.niema doswiadczenia b. jest piosenkarka c. przekupuje rezyserow do tego aby nakrecili jej...

więcej

Witam,pytanie jak w tytule,Ile film musi mieć oddanych głosów zeby znalezsc sie w TOP 100?

Myślę, że przy tym temacie wypowiedzą się bardziej dziewczyny:P a chodzi o to, jaki jest wg was, najslodszy aktor dziecięcy?? Jak dla mnie jest to Jacob Smith:D

Oglądałem kiedyś film gdzie jacyś goście potrącili na ulicy psa póżniej okazało się że był on dużo wart bo uczestniczył w psich walkach. Jak by ktoś się orientował to prosze o pomoc.

Nie wiecie może czy są jakieś filmy mówiące o Iliadzie i Idysei??? Z góry dziękuje za pomoc...

Co ojciec zbudował synowi boisko baseballowe na polu kukurydzy?

Miałem wówczas lat siedem, może osiem, początek lat 90-tych najprawdopodobniej rok 90 lub 91,(gdybam ponieważ szybko wymazałem to wspomnienie z pamięci) po szkole, oczywiscie było to popołudnie, z reguły ogladałem telewizję siedząc sam w domu - była to TVP ( no a niby jaka? :)) obejrzałem straszny film bodajże...