Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Zapraszam wszystkich posiadających choć odrobine fantazji i weny twórcze do wspólnego tworzenia scenariuszu.

Dzięki za pomysł : Amaliya

Oglądaliscie film Disappearance(miasto widmo)??do zludzenia podobna fabula ,niemal taka sama jak w filmie "wzgorza maja oczy"tylko ze ten pierwszy byl o wiele lepszy choc nie tak wypromowany jak WMO.w przeciwienstwie do WMO fabula miasta widma byla do konca nie wyjasniona i akcja trzymala w napieciu.Mutanty powstałe w...

więcej

Najlepsze ekranizacje komiksów konkurs na moim blogu

a więc tak : było trzech kolesi, którzy oszukiwali na każdym egzaminie, pewnego dnia przyczepił się do nich jakiś frajer i powiedział, że jak nie poderwą mu wybranej dziewczyny to zakapuje, że robią przekręty, no i jeden z trzech wziął się za nią no i oczywiście się w niej zakochał, a potem żyli długo i...

chodzi o moment kiedy Matt kupuje bilety na poczatku filmu.PLZ O ODPOWIEDZ
Pozdr

...za kilka tysięcy złotych? O ile wogóle rozczarowuje...

Szanowni Państwo! Poszukuje filmów oraz spektakli z udziałem Janusz Gajosa. Posiadam kilkanaście tytułów, bardzo chętnie się wymienie. Życząc udanych urlopów serdecznie dziękuje za wskazówki...pozdrawiam

ja troche nie na temat.przypomnial mi sie bowiem film nie o duchach a o kosmitach.Swoją drogą znakomity film "The Thing''.Niewiele w nim scen krwawych i niewiele science-fiction.to jednak wychodzi filmowi na dobre.wzmacnia bowiem napiecie i psychologie postaci.a film straszy tym czego nie widac