Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jakie wg Was w ogóle w dziejach kina nie powinny powstać remake'i?
Lub najgorszym remak'em, który obejżeliście był...

Czekam na ciekawe propozycje :)

Moimi są:

1. "Ptaki"
2. "Omen 666"
3. "Świt Żywych Trupów", "Noc Żywych Trupów", "Dzień Żywych Trupów"

Film opowiada o chyba trzesieniu ziemi w nowym yorku albo Los Angeles nie pamietam w kazdym razie zaczyna płynac lawa podziemiami tego miasta a konczy sie tym iz cala lawa zostaje skierowana odpływami sztormowymi czy cos w tym stylu .... jaki tytuł może miec ten film

Szukam filmu. Ten film jest o dzieciach ze szkoły, które wyruszyły na wycieczke szkolną i w czasie jazdy autokarem dzieci zostały uśpione i przeniesione na małą wyspę na której musiały walczyć o swoje życie. Dzieci dostały plecaki z pożywieniem na 2 dni i broń którą musiał zabijać kolegów z klasy lub się przed nimi...

więcej

Mam nadzieję, że nie powtarzam tematu. :)
W każdym razie niedawno obejrzałam ten film i jestem zachwycona.
Chciałabym się zapytać, czy są inne filmy utrzymane w tej konwencji? (Japonia, Gejsze...). Z góry dziekuję za podpowiedzi. Oczywiście, moga to być filmy kompletnie niszowe. ;)

Witam wszystkich fanów filmów i wszytkiego z nimi zwiząnego.Mam w głowie pewnie film,przejde do rzeczy.Film opowiada(przynajmniej na zwiastunie tak mowili) o "spokojnym ojcu i mężu" ktory po powrocie z pracy nie zastaje nikogo w domu.Żona robi mu taki prezent na urodziny,facet jest w nim uwięziony.Czy ktoś z was moze...

więcej

Zna ktoś z Was tytuł filmu, w którym to prezydent USA szuka cały czas idealnego sobowtóra, który by go zastępował na wyjazdach. Prezydent na nie nie jeździ, tylko zabawia się z sektetarką w hotelach. Wszystko się miesza w momencie, gdy prawdziwy prezydent podczas miłosnych igraszek dostaje zawału i kończy jako...

szukam i szukam , filmów o podobnym temacie , bardzo proszę o pomoc:)

Hej mam prośbe szukam ludzi którzy piszą dobre sceny komediowe. moje poprzednie forum to http://www.filmweb.pl/Poszukuje,,Naprawde,dobrych,Ludzi,,Do,pisanaia,Gag%F3w,tem at,Topic,id=470521 [www.filmweb.pl/Poszukuj...] Piszcie na ten, albo na tamten hehe albo w ostatecznosci na bloga:):):) z góry dzięki. Pozdrawiam

Według mnie jednym z najlepszych horrorów, tamtych i teraźniejszych czasów, jest film "Duch". Za każdym razem gdy oglądam ten film, przy scenie kiedy pajacyk atakujer chłopca i usiłuje go wciągnąć pod łóżko, podskakuję do góry ;P.

Takie pytanie nasuneło mi się pewnego pięknego dnia co lepsze oglądać chmare potworów które bardziej śmieszą niż straszą w horrorach,czy oglądnąć thriller który za pomocą dźwięku straszy tak,że aż ciery po plecach przechodzą.