Z pewnością dwa niebywałe talenty w historii kinematografii. Jednak, który wg. was zasługuje na miano najwybitniejszego ? Co ich łączy ? Czy na trwale zapiszą się oni w historii filmu ? Uwe Boll - wizjoner. Czym nas jeszcze zaskoczy ? Czy jest w stanie przebić samego mistrza Eda Wooda ?
Wiadomo 3 albo 5 nominacji (czasami zdarzają się dwie) i jedna nagroda, praktycznie wiemy tylko kto wygrał. A co z pozostałymi nominowanymi, kto był o krok od wygrania, który był najsłabszy?? Chciałem się Was zapytać, czy nie znacie może strony, na której będzie nie tylko zwycięzca i nominowani ale także kolejność od...
więcejwidzimy aktora Pawła Deląga. Czy ta piosenka jest z jakiegoś filmu z jego udziałem, czy poprostu on tam tylko występuje?
Panie i Panowie!! Dziewczęta i Chłopcy!! Niestety muszę stwierdzić iż ... jeden z nas- TekWar odbiega od minimalnych norm inteligencji i kultury. Jeśli ktoś z Państwa zechciałby przyłączyć się do OFICJALNEGO FANCLUBU POETY WIERSZOKLETY ZNANEGO RÓWNIEŻ JAKO TEKAL/TEKALZOR/TEKWAR PROSZENI SĄ O WPISYWANIE SIĘ TUTAJ I...
więcejPo obejrzeniu tego filmu stwierdziłam:"To coś wspaniałego,połączyć sztuke teatru ze współczesnością,ten film jest genialny!!" tak właśnie pomyślałam i uważam że to wielka sztuka połączyć Dramat i to pisany wierszem z filmem współczesnym.A wy co o tym sądzicie??
Ludzie, powiedzcie mi jak to mozliwe , ze z zestawieniu TOP 100 swiat tak niesamowity film jak "Piękny Umysł" jest na 100 miejscu, tymczasem Zbuntowany anioł 11 pozycji wyzej. Tych dwóch produkcji nawet nie powinno sie porownywac, bo odpowiedz jest oczywista. Naprawde nie wiem kto odaje te glosy... przykro troche