Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

chodzi mi o ten nowy serila z 2004-2005r.Jeśli tak to napiszcie co o nim sądzicie.

Powiem wam coś: ostatnio w Tv była taka sobie reklama Heya. Bajka o Czerwonym Kapturku jak szedł przez las. Moim zdaniem to wy wszyscy tu Forumowicze możeciew wymyślać takie bajki, bo to wymyślają sami debile, a tych tu na tym forum jest WPIZDU i TROCHE!! np. niejaki Tayler, ktory jest dla mnie totalną ciota,ktorej...

mam pytanie ogładaliście może Footbol Factory, gdzie pokazane są odwieczne walki kibiców w Anglii, a w szczególności w Londynie!!! może Tylewr się na ten temat wypowie- ten głupi i obsrany kibic najwekszej kurwy w POLSCE LEGII WARSZAWA!!!

filmy, seriale, telenowele, bajki dla dzieci animowane i filmy grozy!!!!!!!

ODRA OPOLE-PROMIEŃ ŻARY sobota, 17.09.2005 ul. Oleska 51, Opole godz.18.00

DRUGA LIGA DRUGA LIGA OKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JEBAĆ ŚLĄSK WROCŁAW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam wszystkich, mam taki mały problem. Kiedyś obejżałem film ale już nie pamiętam tytułu, będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Bohaterką jest kobieta, która się starzeje i bardzo pragnie dawnej młodości, umożliwia jej to jakiś psecjalny specyfik, na początku działa jednak potem zmienia się w ajkiegos potwora i zaczyna...

więcej

Ludzie ci wszyscy nowi co dodajecie to umieszczajcie swoje pytania tych rzeczy które chcecie dodać w dziale INNE.

Szukam wydanego na DVD filmu,który kiedyś w polskich kinach był wyświetlany pod tytułem "Zemsta po latach".To wg mnie jeden z lepszych horrorów.Pomocy.

Mam banalne pytanko do wszystkich... A mianowicie, czy można dzies tutaj lub na innych stronach kupować plakaty z filmów??? Proszę jeśli istnieją taki strony to proszę dajcie mi namiary. Z góry wielkie dzięki...

hej
jestem studentką socjologii, w tym roku nie zdawałam na filmoznawstwo, ale jestem strasznym kinofilem; czy ktoś wie, jak wygląda w praktyce status wolnego słuchacza na tym właśnie kierunku?
pozdrawiam

Witam!!
Mam pytanie czy ktos wie jaki nosi tytul piosenka ktora spiewaja zolnierze w 9 odcinku w momenice jak jada w Alpy. Prosze o pomoc jesli znacie ten tytul to napiszcie go, chcialbym ja miec, gdyz lubie takie wojenne piesni. pozdrawiam