Powiem wam coś: ostatnio w Tv była taka sobie reklama Heya. Bajka o Czerwonym Kapturku jak szedł przez las. Moim zdaniem to wy wszyscy tu Forumowicze możeciew wymyślać takie bajki, bo to wymyślają sami debile, a tych tu na tym forum jest WPIZDU i TROCHE!! np. niejaki Tayler, ktory jest dla mnie totalną ciota,ktorej mamusia dalej pieluszki przebiera, oraz pewna pani, ktorej nicka zapomniałel, ale ponoc studiuje FILMOZNASTWO tzn. WIELKIE FILMOGÓWNO!!! . Ta klientka jest tak daremna i pusta jak najzwyklejsza cegłowka, która buduje się domy!!! Reszty towarzystwa nie znam i niedaj boze nikty mam nadzieje,ze nie poznam!!! Więc polecam wam lekarza, ale pewnie i tak wam to już nie pomoże.. POZDRAWIAM I NARTY FRAJERZY I FRAJERKI!!!

Ivan_I_Mocny

ależ się wysiliłeś- no ale tY to gust masz- Koszmar minionego lata i Nigdy w życiu....
A CZERWONEGO KAPTURKA SIĘ NIE CZEPIAJ!!!!!!!

BTKA

Czerwonego Kapturka się nie czepiam tylko mowie ze to jacys kretyni wymyslali, a tych na tym forum jest od groma!!! a jak tobie sie nie podoba KOszmar minionego lata to rozumiem, poprostu miales a może dalej masz koszmary z dziecinstwa i nie możesc ogładac takich filmow bo w majtki siusiasz, a pieluszki w naszych czasach drogie, oj drogie!!

Ivan_I_Mocny

nie no faktycznie oglądasz same filmy: ambitne, z dobrą fabułą, gustowne, same perełki z lamusa. dosłownie filmy cud miód. Co do gustów się nie dyskutuje, każdy ma inny ale wymyśl reklemę która jest śmieszna. No chyba, że fajne reklamy to reklamy: proszków do prania, wzdęć, płynów no i oczywiście renni
(-poproszę miętę
-zgaga?
- nie ja poprostu lubię miętę.... tak zgaga
-to łączą nas nie tylko filmy ale i zgaga)
reklama spełniła swój obowiazek została zapamiętana. Ale nie uważam jej za dobrą reklamę jak dla mnie jest ona tandetna a czerwony kaprurek jest bardzo śmieszny;)
poieram BTKE

Ivan_I_Mocny

a co najlepsze to sposób Twoich wypowiedzi to wysokie loty oj wysokie naprawdę! jak byś był krytykiem filmowym to napewno bym nie brała twoich wypowiedzi pod uwagę. jak uważasz że te dwa filmy są dobre to SUPER. w takim razie polecam Ci jeszcze "Gulczas a jak myślisz" i "Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja" rewelacja filmy..ba fenomen

LaraNotsil

"O gustach się nie dyskutuję" - ludzie.. komu Wy to chcecie wytłumaczyć... 12 letniej dziewczynce która uważa się za kibica ..?;p

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Ivan_I_Mocny

oj drogi ivanie, z psychologicznego punktu widzenia mysle ze jestes sfrustrowanym egocentrycznym megalomanem, ktory tylko umie obrazac innych i w ten tani sposob sie dowartosciowywuje. przykro mi ze musialem ci to napisac :((( chociaz ze jest alternatywa: moze masz rozstroj osobowosci i wyobrazasz sobie ze jestes w/w tylerem:] a tak poza tym to pozdro dla uzytkownikow : Tyler® ; oraz EWELINA . 3majcie sie!