Proponuję wprowadzenie następującej funkcji, że po kliknięciu "Nie interesuje mnie" na grę, serial czy film nasi znajomi zobaczą to w "Moim Filmwebie"...
Co sądzicie?
Nie dziwie się ale on jest zerżnięty z facebooka a ja lubię facebooka poza tym w "Moim Filmwebie" widzę co oceniają znajomi, czasami poleci "lajk" czy komentarz, zobaczę po ocenach co niedawno wyszło w sieci, ściągnę ciekawe screeny. :p
Dla mnie "Mój Filmweb" jest o niebo lepszy niż Kokpit. hehe
łał...
Zapłacili Ci za ten wpis? ;->
Ja Ich Filmweb odwiedzam, gdy mi się myszka omsknie. Mój pobyt trwa tyle ile wciśnięcie "Back".
No nie, bo jest niedopracowana. Brakuje powiadomień "Zobacz, co jedli wczoraj na śniadanie Twoi znajomi".
;-P
Już bez żartów.
Na serio nie widzicie przydatności "Mojego Filmwebu'?
Np. znajomy ocenił grę, którą słabo kojarzę albo w ogóle i wtedy wchodzę na jej profil. Obczajam co to, ewentualnie dodam materiały do bazy. :D
Ale dlaczego ma mnie interesować co i jak oceniają znajomi? Odwrotnie - gdy zainteresuje mnie jakiś film, to zerkam na boczny panel, co sądzą o nim znajomi. Ale do tego na szczęście nie potrzebuję Ich Filmwebu. Ale odwrotnie???
" oglądał(a) film Love You Till Tuesday i dodał(a) go do ulubionych
ocenił rolę aktora Tadeusz Gwiazdowski w filmie Pociąg na 7
ocenił 4 role "
I pierdyliard podobnych dziennie.
No i co urwa z tego? Naprawdę tracisz czas na przeglądanie tego strumienia nieświadomości? Tak jak napisałem - jeszcze tylko brakuje "XYZ zjadł wczoraj na śniadanie jajecznicę i lubił to. XYZ dodał dzisiejszą kupę do ulubionych."
I to jeszcze w sytuacji kiedy usunęli powiadomienia o różnych rzeczach, które akurat były naprawdę przydatne, bo ludzie korzystali i płakali na forum po ich usunięciu.
Z pewnych rzeczy, jak Kim Dzong Un, Uwe Boll, sandały ze skarpetkami, fryzura na czeskiego piłkarza i webdeveloperzy Filmwebu można tylko drzeć łacha.
"Brakuje powiadomień "Zobacz, co jedli wczoraj na śniadanie Twoi znajomi"."
Haha, miałem to samo napisać...
Przydałby się też opcja: Powiadom swoich znajomych, że właśnie puściłeś baka.
Coś mi się zdaje, że STAMiNA "tu sobie dorabia do renty".
Zrobiłeś zdjęcie swojej kupy.
[ DODAJ JAKO AVATAR ] [ WYŚLIJ DO ZNAJOMYCH ] [ ZNAJDŹ KUPOPODOBNYCH ]
Tracąc inteligentnego użytkownika nie ponoszą żadnej straty, niestety. Bazują na planktonie, którym można łatwo sterować.