W końcu się zarejestrowałem z nadzieją że przeglądając bazę filmów będę mógł wykluczyć z listy
dotychczas obejrzane filmy. Tak więc już kilka filmów oznaczyłem jako obejrzane po czym
zaznaczyłem w wyszukiwarce "ukryj obejrzane". I co? - nic (dosłownie - nic nie wyświetla - żadnych
pozycji - ani na chromie ani na IE). Czy to powszechny błąd czy tylko ja tak mam? Zanim założyłem
temat wstukałem w wyszukiwarkę forum hasła "ukryj" , "obejrzane" i nic nie znalazło stąd ten
temat.

mentlikpetlik

U mnie też problem się pojawił, trwa przynajmniej od wczoraj. Powinno przejść... kiedyś :)

ZiD0

Czyli sama funkcja działała / jest funkcjonalna a problem jest najprawdopodobniej tymczasowy? W sensie nie jest to dodatek który ma wejść w życie ale który jest i się sprawdza od jakiegoś czasu?

mentlikpetlik

Taaak, niżej widać podobne tematy, coś się dzieje po prostu, pewnie coś administratorzy psują, to za niedługo powinno być już ok. :)

ZiD0

W sumie to zobaczyłem że inne kryteria jak data produkcji itp. też nie frygają a z tego korzystałem nawet bez konta więc wszystko jasne ;)