nazw konta zmieniła mi się na "$loggedUser", problemy z logowaniem, nie widzę moich ocen filmów. cóż się dzieje?? proszę o pomoc:D.
Składam z tej okazji wszytkim najlepsze życzenia wesołych świąt! Nigdy nie wiadomo, kiedy fw może całkiem klapnąć.
i dalej to samo
i jeszcze za krótki
i jeszcze za krótki
i jeszcze za krótki
i jeszcze za krótki
i jeszcze za krótki
A miałem niezłą bazę filmów, szkoda to tracić. FW od dłuższego czasu działa dziwnie,
ale tego jeszcze nie było
musi być długi??????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????????????????????????
U mnie to samo. Od wczoraj jestem $loggedUser i nie mogę oceniać filmów. Próbowałem w dwóch różnych przeglądarkach, usunąłem cache i ciasteczka. Pisząc tego posta po lewej stronie zamiast swojej nazwy użytkownika widzę undefined.
Mi tez nie pomaga, od dwóch tygodni.. pisałam już kilkakrotnie na facebooku na profilu filmwebu, pisałam w wiadomości prywatnej, pisałam na maila... Może jak więcej osób napisze to w końcu coś z tym zrobią? :/
I tylko po to ten spam? 2 Dodane tematy i jeden odkopany. Chyba masz "hasło na płycie głównej" lepiej sprawdź.