nazw konta zmieniła mi się na "$loggedUser", problemy z logowaniem, nie widzę moich ocen filmów. cóż się dzieje?? proszę o pomoc:D.
U mnie też tak było. Teraz czasami widzę swój profil jak inni go widzą, czyli mogę dodać samą siebie do znajomych,
masz na mysli userke ktorej nick rymuje sie z sarenka?
jezeli tak to nie boj zaby era robi porzadki;p
Szykuje coś na nią? Nie wiem czemu jej nie zbanowali jak się lotrowi przyznała, że podrobiła twoje konto i było to jej drugie na tym portalu.
co?! a jednak to byla ona?!
pewnie ten sisiol tylko tak pisal zeby podjudzic innych.
caly czas jej cisnie na inne ale w taki sposob ze ta kapusta nie moze isc do moderacji,ta era to cwana bestia;D
Co "?????" ?
Myślę, że to była ona. Ona jest naprawdę infantylna i pewnie myślała, że to będzie super zemsta. Jestem też pewna, że panna_sekretnego_okna czy coś w tym stylu to też jej konto założone z myślą o zbanowaniu Deppomaniaczki za multikonta.
Mi pomógł komentarz na jakimś filmie/serialu, po zamieszczonym tutaj nazwa użytkownika nadal była $loggedUser i inne cuda z tym związane, ale jak powiedziałem, komentarz na jakimś filmie i jest spoko
Ja po kometarzu miałem to samo, ale teraz poodświeżałem w przeciągu 2 godzin co jakiś czas i już ok - mam nadzieję, że już na stałe
Odświeżam i mam avatar, ale nagle mam poprzestawianą kolejność "ostatnio oglądane", "seriale, które oglądam" itp. Odświeżam znowu i mam ponownie $logged na dodatek jak piszę ten kometarz jestem opisany jako undefined obok avka... -_-