No i po co mi blokujecie wpisy? Kto jest za to odpowiedzialny ?

pawel059

Bo spamowałeś ten sam temat na prawie każdym forum...

Last_Ronin

Na dwa spośród tematów były inne odpowiedzi innych uzytkowników z czego jeden mi zablokowano, stało się tak jak myślałem, że więcej i różnorodne bardziej odpowiedzi otrzymam dając wpis na kazde forum na które moge dostac rózne odpowiedzi inne od tych które moge dostać na poprzednim forum, nie każdy czyta wszystkie kategorie, dlatego chciałem wyczerpać temat ale jak widzę, więcej straciłem przez mój pomysł,

pawel059

Mogę wiedzieć ile ty masz lat? Ciekaw jestem jaka osoba myśli w ten sposób.

PS. Napisz jeszcze na jakim forum można zakładać kilka tych samych tematów, aby było różnorodniej i żeby więcej ludzi mogło odpowiedzieć jednej osobie.

Last_Ronin

Różnorodniej nie przez zakładanie tych samych tematów, tylko przez ludzi dających odpowiedzi w różnych miejscach, nie każdy chodzi tą samą drogą.

Wiek nie jest zależny od pomysłu, różnym wieku wymyślali głupie i mądre teorie, a inni jeszcze takie które za kilkadziesiąt lat dopiero potwierdziły badania.

pawel059

Rozumiem, więc mam do czynienia z geniuszem...
Szkoda tylko, że nie odpowiedziałeś na żadne z moich pytań.

"Różnorodniej nie przez zakładanie tych samych tematów, tylko przez ludzi dających odpowiedzi w różnych miejscach, nie każdy chodzi tą samą drogą."

Polecam więc poszukiwania na milionach innych portali. Pytania ludzi po domach, w urzędach i innych placówkach.

Last_Ronin

Na drugie pytanie nie znam odpowiedzi, bądź nie pamiętam takiego forum, ostatnimi czasy tylko odwiedzam filmwebowe.

A na pierwsze, to naprawdę chcesz wiedzieć ile mam lat ? Przypuśćmy, że to liczba dwucyfrowa.

pawel059

Skoro dwucyfrowa to mam następne. Czy wysyłałeś kiedyś jakieś ogłoszenie?

Last_Ronin

hm...możliwe, jednak musiałoby to być z minimum 4 lata temu,

pawel059

Czego dotyczyło?

Last_Ronin

tego co dawniej to nie pamiętam, a tego co ostatnio to chciałem coś sprzedać za określoną kwotą, możliwość negocjacji

pawel059

Czego dotyczyło?

Last_Ronin

nie dając ogłoszenia przez ludzi dowiedzieli się ci co chcieli to co miałem i to dostali, nie potrzeba było ogłoszenia, bo nie zawsze potrzeba głosić o czymś w takiej formie jeśli chce się osiągnąć zamierzony cel

pawel059

Nie rozumiem, potrzebny tłumacz + nie jest to odpowiedz na żadne zadana przeze mnie pytanie. Nie wiem komu odpowiadasz.

Last_Ronin

Ja chciałem w tym momencie oglądać sobie kolejne podane przez użytkowników propozycje na moich tematach a utknąłem w pisaniu o ogłoszeniach.

pawel059

A ja chciałem jeść kanapkę, ale odpisuje kilku jełopom.

Last_Ronin

Jaka osoba myśli w ten sposób? Taka, która widzi jak działa to forum. I jak ludzie je czytają.

pawel059

Raczej taka osoba która nie czytała regulaminu i ma go gdzieś...bo tak - typowy argument. Tzn. jak działa? W jaki sposób wiesz "jak ludzie je czytają"? Chodzisz po domach i ich pytasz?

Last_Ronin

Czytałem regulamin, jednak liczyłem na to, że uda mi się osiągnąć swój głód wiedzy zanim informacja o tym co robię dostanie się do góry, lub ktoś zauważy jak sam zauważyłeś mój geniusz w efektywności zdobywania informacji.

Nie muszę chodzić po domach skoro mogę pisać do nich przez ich filmwebowe konta.

A poza tym, najpierw założyłem jeden temat po krótkim czasie bez odpowiedzi wpadłem na ten genialny pomysł, ten pomysł nie pojawił się znikąd to była przemyślana akcja, jednak nie całkiem dopracowana.

pawel059

Których filmwebowych użytkowników pytałeś o to: jak czytają forum?

Last_Ronin

Filmweb jest tak skonstruowany, że widzę tylko określoną liczbę wiadomości dlatego czytałem je odpowiadałem i kasowałem bo było ich za dużo, a poza tym było to około roku temu więc dokładnych nicków nie uda mi się podać, przykro mi. Poza tym mogłem także wyczytać to z wypowiedzi jeśli takowe były na forum na ten temat. I z własnego doświadczenia.

pawel059

Dlaczego kłamiesz?

Last_Ronin

Ci co kłamią są w większości w waszych szeregach, nie w naszych.

pawel059

Tak się składa że jesteśmy w tym samym szeregu, w którym nie brakuje fałszywych osób, których nikt nigdy nie pokocha. Zwłaszcza kobiet, które snują intrygi w swoich nudnych, pozbawionych sensu życiach.

Last_Ronin

Co jest kłamstwem w mojej wypowiedzi ?

pawel059

Kto ci blokował to chyba jasne. Mnie ciekawi kto ci tak skutecznie te tematy pozgłaszał.

Kate_Bennet

To jedna banda

pawel059

Nie po prostu ktoś się nudzi.

Kate_Bennet

Nudzę to się ja, ale jak widać ze skutkiem nie zamierzonym będę się nudził w mniejszym lub większym stopniu.

pawel059

Wszystkie tematy były identyczne jak ten: http://www.filmweb.pl/forum/filmy/Jakies+podobne+do+tych,2660229

Kate_Bennet

Tak, prawda

pawel059

Jak na mój gust masz błędnie zablokowane to pytanie. Obejrzawszy filmik jestem zdania, że pasuje ono do forum filmów/seriali/osób/inne w sumie chyba tylko do głównego i nowych technologii się nie nadaje. Co innego gdybyś x razy powtórzył je w obrębie jednego forum, wtedy kasacja bez dwóch zdań, tzn. teraz kasacja bez dwóch zdań, jeszcze niedawno moderacja nie zwracała uwagi, na to ile razy temat jest zdublowany na danym forum. Od jakiegoś czasu jednak takie tematy są kasowane, podobnie jak "gdzie obejrzeć online". A ja mam stale wrażenie, że zgłasza je jedna i ta sama osoba.

Kate_Bennet

Kolejki postów do moderacji są ponoć dość długie, więc to mogła być inicjatywa własna modów.

nikike

Być może. Już dawno przestałam nadążać za tokiem rozumowania tutejszej moderacji.

pawel059

Odpowiedź jest prosta, po to aby przestrzegać regulaminu. Zrobiłeś spam, a temat był fajny więc szkoda, załóż go w jednym dziale i tyle.

koo_2

na forum filmy

koo_2

http://www.filmweb.pl/forum/filmy/Jakies+podobne+do+tych,2660229

pawel059

też zauważyłem ze moje wpisy są poblokowane - to ma być wolność słowa ??. Nie używam wulgaryzmów. TO JEST CHAMSTWO !

magik30

A widziałem dziesiątki postów z wulgaryzmami jedną kropkę wstawią pomiędzy litery i post nie kasowany, może trzeba było wpisywać wulgaryzmy w swoich postach dla zasady, żeby ci nie kasowali postów takich.

pawel059

Nie wiem dlaczego zostały skasowane - pisałem o filmie wyjątkowej szmirze i ktoś mnie tam zaatakował. Wnioskuję więc ze nie był to post ideologiczny i prostujący historię. Być może napisałem że facet jest debilem a przecież tu panuje choroba lewactwa :). W kazdym razie jaki jest sens prowadzić forum na ktorym jest cenzura...

magik30

Skoro się im opłaca, to jest sens.

magik30

a co to, forum.gov.pl? Filmweb sobie może ustalać zasady jakie tylko zechce i nie wiem w jaki sposób miałoby to ograniczać wolność słowa, jest zresztą w regulaminie taki fajny podpunkcik że zabrania się umieszczania treści "jakichkolwiek innych uznanych przez Administratora za niepożądane" :)