...qrcze po mału tracę cierpilowość... mam troszkę dość tego że wysyłając swój komentarz potem mogę oglądać go podpisany nie moim nickiem... choć czasem to może być miłe (;) anneke) to jednak wolę swój podpisik... Dobrze że przynajmniej link od komentarza prowadzi do mojej strony:). Mimo wszystko... poprawcie to, pliz:)
... Błędy
Wyszukiwarka też ma pewne problemy z wyszukaniem nowych filmów w bazie (choć nie zawsze), ale często jest tak, że nowych filmów nie wyszukuje od razu, lecz po paru dniach. Nie wiem, czy tam trzeba dodać ręcznie film, czy to jakiś algorytm, z błędem. Jesli to drugie, to mogą się pojawić także błędy przy wyszukiwaniu innych filmów.
I jeszcze jeden błąd
... wyszukiwarki. Po wpisaniu w polu szukanych znaku ' (apostrof) zazwyczaj wraca mi do strony głównej, a nic nie wyszukuje.
No właśnie
Ja szykuję się do wysłania dużego maila do RedNacza FimWebu z dowodami "winy"w postaci pliczków. Wytykam błędy i pokazuję, ze nikt niestety na nie nie reaguje. Między innymi bardzo wkurzające jest to, że moje komentarze są opatrzone innym nickiem.
Poprawcie się!
Jest nowy błąd. Przy filmie chciałem zamienić romans, dramat na melodramat
http://www.filmweb.pl/film/Chi+qing+lei-1965-395685
Skasowałem 2 gatunki, ale nawet w nowej kontrze NIE MOŻNA dodać nowego gatunku. Poprawcie to!
Poruszyłeś ważną kwestie. Również chciałbym się dowiedzieć czemu tak jest i kiedy zostanie to poprawione.
Ja np. chciałem dodać gatunek:
http://www.filmweb.pl/film/Quest-1996-10773/contribute/genres
I błąd. Czy admini zablokowali akurat dla tego filmu gatunki, czy to błąd serwisu?
Zablokowali, ale zapomnieli, że na przykład taki "The Quest" oprócz tego, że jest filmem przygodowym powinien mieć tez drugi gatunek czyli sztuki walki.
Zresztą, gdzie jak gdzie, ale w "The Quest" to mamy pięknie pokazane walki z różnymi stylami. Jest ich tam bardzo dużo i pięknie zrobionych. Nie jest to co prawda typowy film karate, bo z elementami przygodowymi, ale jest to film o sztukach walki. No i jeden z ciekawszych w wykonaniu Van Damme'a.
Także takie blokowanie to czasami nie wychodzi najlepiej. Trzeba wiedzieć jak blokowac. Widzisz, mi zablokowali gustopodobnych i też nie wiem czemu mi to zrobili. Nic mi nie znajduje, a wcześniej znajdywałao. Nawet wytłumaczyć nie chcą, pewnie nie wiedzą. :P
http://www.filmweb.pl/person/Susan+Montford-588897
Chciałbym, aby ktoś mi coś wytłumaczył. Otóż jak wejdę na stronę tego człowieka to wyświetla się informacja, że obejrzałem 1 tytuł z udziałem tej osoby. Jest to bzdura, gdyż oceniłem 3 tytuły, a konkretnie "Zaraz wracam", "Istotę" i "Giganci ze stali". O co w takim razie chodzi?
Ok. już wiem o co chodzi. Jak kliknę w zakładkę 'producent' to wykazuje mi, że obejrzałem 3 tytuły. Natomiast jako reżysera i scenarzysty 1 tytuł. Powinna być opcja pokazania wszystkiego z udziałem osoby. Na szczęście mogę to zobaczyć. Wystarczy kliknąć 'obejrzałeś' i wyświetlą się wszystkie obejrzane przeze mnie filmy.
Jak to jest. Chcę dodać nowy film do bazy ale wyskakuje mi monit
"Dzienny limit dodawania został przekroczony. Proszę poczekaj, aż Twoje kontrybucje zostaną zweryfikowane lub nastanie nowy dzień."
Żadnego filmu dzisiaj jeszcze nie dodawałem a mam monit o przekroczeniu limitu...
Tak, to jest ten sam rodzaj kontrybucji. Tak czy siak chodzi o tytuł. Możesz w ciągu doby albo jeden poprawić albo dodać jeden nowy.
Pozdrawiam.