Witam
Chciał bym się zapytać czy innym też jak wejdą na swój profil to też strona główna profilu im się rozwala tak jak mi ?
i 2 sprawa
Nie dawno przeszła mi kontrybucja filmu gdzie producentem wykonawczym był Uwe Boll i ta kontrybucja wisi mi już w akceptowanych i zapisanych, problem polega na tym że jak wejdę na profil Uwe Bolla to tego filmu tam nie ma, dlaczego ?
i 3 sprawa
tak z ciekawości czy jest w planach wprowadzenie dla użytkowników następnych elementów kontrybucji do wprowadzenia np dodawania innych tytułów albo powiększenia tych co są np dołożyć do obsady Kaskaderów, speców od efektów specjalnych lub komputerowych
Ja odnośnie tego pierwszego napiszę, że miałam to kiedyś też. Cała strona rozjechała się. Próbowałam w ustawieniach w zakładce "wygląd" coś zmieniać, ale tam wszystko było ok. Potem sytuacja sama się naprawiła.
Jak dodasz obsadę do filmy to w tedy chyba automatycznie film pojawi się w filmografii tego producenta.
A w obsadzie tego filmu się pojawił, tzn. jak wchodzisz w ten film a nie w zaakceptowaną kontrę?
Musisz zapytać tego co ci tą obsadę akceptował. Jak dla mnie jest to błąd związany z tymi zmianami, które teraz wprowadzają. Zdarzyło mi się raz, że dodałam obsadę, została zaakceptowana, zapisała się na następny dzień ale jednej osoby tam brakowało, chociaż według akceptacji powinna tam być, na jej profilu też się ten film nie pokazał. Na to jest chyba tylko jedna rada dodać jeszcze raz.
http://www.filmweb.pl/person/Uwe.Boll - nie wyświetla mi się film Luna Project z roku 2014 i ja go nie widzę, a mimo ze kontrybucja mi przeszła akceptowana
Wszystkich zapisało tylko jego nie, dziwne. Musisz zapytać weryfikatora on ci powie co masz robić.
Ad 2:
Po prostu profil Uwe musi się zaktualizować. To trwa z kilka/kilkanaście dni.
Ad 3:
Ludzie już od wiek wieków zabiegają o powiększenie obsad (a już na pewno o efekty specjalne), ale równie od wiek wieków panuje cisza, więc pewnie nie jest to brane pod uwagę. Inna sprawa, że prawdopodobnie przy dzisiejszych astronomicznych kolejkach do obsad pewnie nikt by nie ogarnął dodatkowego rodzaju kontrybucji.
Ad 2
Dobre tłumaczenie tylko dlaczego inni członkowie ekipy dodani w tym samym czasie się zaktualizowali a on nie?
pointer pisał, że dodał tylko bolla do filmu. pozostali zapewne zostali dodani wcześniej i ich profile już są zaktualizowane.
Nie nie dodałem tylko Bolla bo dodałem całe 20 osób, i np u reżysera jest już wpisany ten film,
ad 2
to jaki z tego wniosek że może najwyższa pora rozpocząć dyskusję na temat zmniejszenia liczby potrzebnych punktów do weryfikowania bo to odetkać te kolejki
Zważywszy, że ma 11 pkt za ten film pewno opłacało mu się dodawać po jednej osobie co kilka dni i pewno właśnie w ten sposób wszystkie się zdążyły zapisać oprócz tej jednej.
Ps Dzisiaj zaakceptowano mi obsadę a jutro sobie sprawdzę jak tam wygląda aktualizacja u tych osób, których dotyczyła.
Pewnie Uwe wstydzi się tego filmu i nie chce, aby był mu przypisany :P
A tak serio to skoro jest na profilu filmu to prędzej czy później pojawi się i u Bollka.
Freeman już wie, że ten film będzie zły. On wie wszystko, widział wszystko, był wszędzie. Widział nawet te filmy, które jeszcze nie powstały.
Obsada z wczoraj zapisała mi się w całości i widnieje przy każdej osobie, którą dodałam. Więc nie wiem dlaczego u ciebie się nie pokazała, bo wygląda na to, że zapisywać powinny się jednak wszystkie od razu.