Mam nadzieję, że tak :)
Przydałoby się mi, bo mało kto tu raczej wie, kto tu nie wielu wie, kto to jest Skaven :)

Kasqit

Na przykład ja :)

użytkownik usunięty
Kasqit

Z tego co wiem regulamin forum nie zabrania posiadania kilku kont. Nie wiem jak to wygląda w praktyce, bo nigdy takowych nie zakładałem, ale jeśli ma to być sposób na obejście bana to pewnie nie można.

Nie wiem, co na to" regulamin forum", ale regulamin serwisu (portalu Filmweb) jednoznacznie stanowi, że użytkownik może mieć tylko jedno konto.

GodFella

Dobrze wiesz, że niektórzy mają kilka i nic z tym nie robisz.

bartoszcyc8

skieruj swe uwagi pod właściwy adres

GodFella

No jesteś tym weryfikatorem czy nie? Chyba masz lepszy kontakt z administracją.

użytkownik usunięty
GodFella

Chodziło mi o ten regulamin:
http://www.filmweb.pl/forum/PORTAL+FILMWEB.PL/Regulamin+Forum,874433
I nie widzę takiego punktu. Jest jeszcze jakiś inny?

EDIT: Dobra, już widzę, masz oczywiście rację.

GodFella

Szkoda, bo mało kto na filmwebie wie, kto to jest Skaven... :(
Zakładam, że więcej usersów wie, kto to jest Gremlin... :)

użytkownik usunięty
Kasqit

A kto to taki, że mieliby wiedzieć?

Moja postać (nick i avatar) to skaven :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Kasqit

Art. 6 PRAWA I OBOWIĄZKI UŻYTOWNIKÓW

1. Każdy Użytkownik może mieć tylko jedno Konto i nie może udostępniać Konta innym osobom ani korzystać z Kont należących do innych osób. Użytkownik zobowiązany jest nie ujawniać jakiejkolwiek osobie trzeciej hasła do Konta i ponosi wyłączną odpowiedzialność za szkody wyrządzone na skutek jego ujawnienia. W przypadku stwierdzenia przez Administratora naruszenia postanowień zdań poprzednich przez Użytkownika, Administrator niezależnie od możliwości odpowiednio zablokowania Konta bądź rozwiązania umowy o świadczeniu usług droga elektroniczną będzie uprawniony do usunięcia wszelkich Treści tego Użytkownika oraz jakichkolwiek efektów jego działalności w Serwisie w tym w szczególności działalności polegającej na manipulowaniu rankingami zamieszczonymi w Serwisie, bez konieczności powiadamiania Użytkownika.

Przy okazji w regulaminie jest literówka która należałoby poprawić, powinno być "użytkowników", a nie "użytowników".

Anthrax91

Kas płacze-płacze... :(

Anthrax91

Jak użytkownicy mają się do tego stosować, skoro moderacja i administracja pozwala na łamanie tego punktu?