Filmweb używa tylko 2 tytułów na stronie każdego filmu. Jeden polski i drugi (niżej) oryginalny. Brak trzeciego tytułu - po angielsku stwarza problemy podczas próby szukania filmów, które nie są w języku angielskim, ale angielski tytuł posiadają.
Uważam, że powinien zostać wprowadzony ten trzeci tytuł, co w dużym stopniu poprawiło by wygodę użytkowania serwisu.

użytkownik usunięty
laveta

W jaki sposób ci to niby przeszkadza? Wyszukiwarka wyszukuje po wszystkich tytułach, a tam praktycznie zawsze jest angielski. Sam prawie zawsze szukam w ten sposób i nie przypominam sobie sytuacji, żeby jakiś film nieanglojęzyczny nie miał dodanego angielskiego tytułu.

Przeszkadza w wyszukiwaniu tych filmów w internecie. Recenzji, opinii itp., itd.
Np. mam link do filmu na Filmwebie, jest tytuł polski i oryginalny, a angielskiego zawsze się muszę dodatkowo doszukiwać na zagranicznych, konkurencyjnych serwisach.

użytkownik usunięty
laveta

Ewentualnie możesz kliknąć na zakładkę "Inne tytuły", skoro nie chcesz doszukiwać się na innych stronach.

Gdzie jest ta zakładka? Nie widzę jej.

Już znalazłem, rzeczywiście jest coś takiego. Dzięki!

Ja z kolei najczęściej napotykam odwrotną sytuację.

użytkownik usunięty
mojekonto1

Jakiś przykład?

Nie widzę powodu dla którego mam Ci coś udowadniać... Nie rozumiem czemu kwestionujesz fakt posiadania przez nas problemu. To my go mamy. Ty go nie masz, ok. Ale nie kwestionuj.

Zwracam honor. Prawdopodobnie zakładka "inne tytuły" rozwiązuje problem, ale ja często się śpieszę, nie chce mi się przewijać strony a oczekuje ang. tytułu na górze.

W ramach testu wpisałem w wyszukiwarkę węgierski tytuł pewnego hiszpańskiego filmu "Nyisd ki a szemed". Nawet klikać nie musiałem, bo wynik wyświetlił się od razu. Akurat na tym polu Filmweb działa świetnie. :)

laveta

Mam dokładnie ten sam problem. Praktycznie za każdym razem muszę szukać angielskiego tytułu na IMDB. Jest to uciążliwe.