Chciałam dodać kilka nowych osób do bazy, ale za każdym razem po kliknięciu na "sprawdź" pojawia się komunikat z błędem. Ktoś ma podobny problem?

Paskwalina

Ja szczerze mówiąc nie. Poza tym większość osób, które dodaję dodaję w ten sposób, że wpisuję je w obsadę dodawanego filmu i wtedy zostają dodane do bazy.

Jeśli chcesz to podeślij mi jakąś osobę którą chcesz i nie możesz dodać, sprawdzę co jest z nią nie tak (nie "ukradnę" Ci jej, tylko sprawdzę co jest nie taki będziesz mógł sobie ją dodać.

Calmin

Chyba coś jest na rzeczy odkąd zmienili formularz przy osobach - mogę wysłać poprawkę do osoby, ale nie mogę dodać nowej, bo występuje "błąd przy sprawdzaniu". Sprawdzałam na kilku nowych osobach, za każdym razem występuje ten sam błąd.

Lane

Tja, a teraz też pojawiają się odrzutki z komentarzem - nie mogę zaakceptować kontry bo "błąd przy sprawdzaniu". WTF?

trysz

Niech zgadnę - julcia69? Też takie dostałam ;/ Tego to ja nigdy nie zrozumiem - portal ma ewidentny problem techniczny, a niektórzy werzy nie mogą się powstrzymać, żeby nie werować dopóki informatycy nie naprawią problemu. Normalnie kolejka do osób może stać i kwiczeć miesiącami, ale jak się pojawia problem techniczny z tym właśnie typem kontry, to wtedy zaczyna się werowanie.

Lane

Mam ten sam problem, ale pisałam już do julcia69 z tą sprawą, może zatrzyma się w swoich weryfikacjach, bo moim zdaniem to nie jest w porządku by odrzucać kontrybucję ze względu na coś, na co użytkownicy portalu nie mają żadnego wpływu. Obsługa techniczna naprawi problem i można ruszyć z dodawaniem i weryfikacją. W innym wypadku nie ma to sensu.