Ostatnio zauważyłem że jest jakiś błąd z zapisywaniem ocen filmów, oceniam wchodzę na niego po kilku dniach a ocena znika. Spotkaliście się już z czymś takim czy tylko ja tak mam?

Ageha

mam to samo, ostatnio zauważyłem, że przy ocenie odcinków serialu, nie zapisuje mi oceny, oceniam, odświeżam stronę i znowu nie ma oceny ://///

el_Joey

Ten oraz inne różne problemy występują już od 2-3 tygodni na filmwebie, było już wiele tematów na forum o tym, administracja ma nas tam gdzie słońce nie dochodzi...

Ageha

http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Znikaj%C4%85ce+oceny+film%C3%B3w,1 003749

Ageha

Trudno uwierzyć w to co się dzieje na tym portalu. To wygląda niemal jak sabotaż, jak celowe działanie jednego z pracowników Filmwebu, który majstrując w kodach próbuje obniżyć funkcjonalność całego serwisu. Przecież tu nie chodzi o jakiś pojedynczy problem do rozwiązania. Tu się wszystko sypie kompleksowo. Wszystkie elementy szwankują. Dla mnie to fenomen, bo ja się z czymś podobnym na żadnym dużym portalu nigdy nie zetknąłem.

per333

Dodatkowo, to co jest naprawdę niezwykłe, to że z administracją nie ma kontaktu. Administracja ani nie przeprasza, ani nie tłumaczy tego co się tutaj dzieje.

per333

Ale przecież za to wprowadzili funkcję oceniania postów! Nie czepiaj się!

per333

Wlasnie to jest najlepsze, zero jakiejkolwiek informacji czy przeprosin. Maja to w d.... poprostu.

Ageha

Jak chcesz mieć pewność to zawsze wchodź w swój profil po ocenie i sprawdź czy dodało ocenę. Ostatnio wielokrotnie miałem tak, że w profilu pojawiał mi się oceniony film bez gwiazdek. Tak jakbym go niby ocenił ale jednak nie. Trzeba w takim przypadku odznaczyć ocenę i próbować oceniać do skutku. Portal się sypie po całości.