Ostatnio zauważyłem że jest jakiś błąd z zapisywaniem ocen filmów, oceniam wchodzę na niego po kilku dniach a ocena znika. Spotkaliście się już z czymś takim czy tylko ja tak mam?
mam to samo, ostatnio zauważyłem, że przy ocenie odcinków serialu, nie zapisuje mi oceny, oceniam, odświeżam stronę i znowu nie ma oceny ://///
Ten oraz inne różne problemy występują już od 2-3 tygodni na filmwebie, było już wiele tematów na forum o tym, administracja ma nas tam gdzie słońce nie dochodzi...
Trudno uwierzyć w to co się dzieje na tym portalu. To wygląda niemal jak sabotaż, jak celowe działanie jednego z pracowników Filmwebu, który majstrując w kodach próbuje obniżyć funkcjonalność całego serwisu. Przecież tu nie chodzi o jakiś pojedynczy problem do rozwiązania. Tu się wszystko sypie kompleksowo. Wszystkie elementy szwankują. Dla mnie to fenomen, bo ja się z czymś podobnym na żadnym dużym portalu nigdy nie zetknąłem.
Dodatkowo, to co jest naprawdę niezwykłe, to że z administracją nie ma kontaktu. Administracja ani nie przeprasza, ani nie tłumaczy tego co się tutaj dzieje.
Jak chcesz mieć pewność to zawsze wchodź w swój profil po ocenie i sprawdź czy dodało ocenę. Ostatnio wielokrotnie miałem tak, że w profilu pojawiał mi się oceniony film bez gwiazdek. Tak jakbym go niby ocenił ale jednak nie. Trzeba w takim przypadku odznaczyć ocenę i próbować oceniać do skutku. Portal się sypie po całości.