Tytułem wstępu: Szkoda, że tu nie ma opcji podpięcia jakiegoś tematu, tak aby nie spadał co chwila na dół i aby równie często nie powstawał temat o identycznej tematyce.
Pomyślałem w każdym razie, że może dobrym pomysłem byłoby wskazywanie zaobserwowanych przez siebie błędów / podsuwanie sugestii usprawniających działanie serwisu, w jednym miejscu. Z uwagi na brak opcji podpinania tematów, plan zapewne spali na panewce ale spróbować nie zaszkodzi.

Z mojej strony trzy rzeczy:
1. Nie wiem jak u innych ale ja z poziomu swojego profilu nie mogę wejść w zakładkę "chcę obejrzeć". Muszę wejść najpierw w inną np. "Najwyżej oceniane" i dopiero stamtąd w "chcę obejrzeć".
2. Wchodząc w profil danego aktora i przeglądając filmy w jakich występował, nie widać oceny danego filmu. Jest to uciążliwe gdyż trzeba wchodzić w każdy film po kolei i sprawdzać na jego głównej stronie jaką ma ocenę. Dużo osób sugeruje się tymi ocenami.
3. Fajnie by było jakby istniała możliwość ingerowania i dostosowywania kokpitu. Mi osobiście średnio podoba się to, ze wszystko jest takie wielkie i szczegółowe. Ja mam zaznaczonych do obserwowania, tylko znajomych, którzy mają podobny gust do mojego. Jak widziałem, ze ocenili jakiś film wysoko to sobie wchodziłem i sprawdzałem. Nie widzę sensu w tym, że mam wielkie ikony filmów, które moi znajomi ocenili na 3.

Pozdrawiam serdecznie użytkowników i mam nadzieję, że ktoś się przyłączy do projektu i że wspólnymi siłami dopracujemy Filmweb do perfekcji.