Zastanawiam się, czy administratorzy rozważają wprowadzenie możliwości usunięcia własnych komentarzy. Widziałam, że ktoś inny też już o tym wspominał, a sama też mam parę takich wypowiedzi, co do których... zmieniłam zdanie lub nie podoba mi się ich forma, zobaczyłam błąd, etc. no ale niestety... nie mogę z nimi nic zrobić. Szkoda, że nie ma takiej opcji...
podpowiedzi szukaj w opcji edycji, która dopuszczana jest jedynie w przeciągu 5 minut od napisania komentarza, by ludzie nie zmieniali wpisów do woli. Zatem nie liczyłbym na to, że wprowadzą opcje ich usuwania.
Z forum jest jak z życiem, trzeba być odpowiedzialnym za swoją głupotę, nawet gdy już się zmądrzeje. To uczy pokory.
To co właśnie napisałaś jest totalną bzdurą, ponieważ każdy user by kasował swoje wiadomości nagminnie, cokolwiek by nie napisał i jak napisał, moim zdaniem byłoby to wręcz nienormalne z konwencją forum oczywiście. Każdy pisze do każdego i jego wypowiedzi powinny istnieć mimo wszystko, po co wtedy była by jakakolwiek konwersacja między użytkownikami jak byś mogła kasować to co ci się nie podoba albo podoba?hmm? Dodam jeszcze, że @Last_Ronin i @Ziggy mają rację, jakby nie było... Fakty niezaprzeczalne:P