Było-minęło.

użytkownik usunięty

Zastanawiam się, czy administratorzy rozważają wprowadzenie możliwości usunięcia własnych komentarzy. Widziałam, że ktoś inny też już o tym wspominał, a sama też mam parę takich wypowiedzi, co do których... zmieniłam zdanie lub nie podoba mi się ich forma, zobaczyłam błąd, etc. no ale niestety... nie mogę z nimi nic zrobić. Szkoda, że nie ma takiej opcji...

za dużo syfu by było

podpowiedzi szukaj w opcji edycji, która dopuszczana jest jedynie w przeciągu 5 minut od napisania komentarza, by ludzie nie zmieniali wpisów do woli. Zatem nie liczyłbym na to, że wprowadzą opcje ich usuwania.

Z forum jest jak z życiem, trzeba być odpowiedzialnym za swoją głupotę, nawet gdy już się zmądrzeje. To uczy pokory.

Last_Ronin

Eee tam, wystarczy nie pisać po pijaku ;)

Ziggy

Gdyby idiotami były tylko osoby po spożyciu, to idealny byłby świat. :P

To co właśnie napisałaś jest totalną bzdurą, ponieważ każdy user by kasował swoje wiadomości nagminnie, cokolwiek by nie napisał i jak napisał, moim zdaniem byłoby to wręcz nienormalne z konwencją forum oczywiście. Każdy pisze do każdego i jego wypowiedzi powinny istnieć mimo wszystko, po co wtedy była by jakakolwiek konwersacja między użytkownikami jak byś mogła kasować to co ci się nie podoba albo podoba?hmm? Dodam jeszcze, że @Last_Ronin i @Ziggy mają rację, jakby nie było... Fakty niezaprzeczalne:P