Coś się pochrzaniło w moim profilu, widnieją zupełnie inne filmy niż powinny, wczoraj jeszcze wszystko było ok?? Co jest z tym gó@#@$ym portalem!!!!!!!!!? Znikające oceny filmów, ciągłe błędy a teraz to, to już lekka przesada jest!!!!!!1
Bzdura, ale wiesz co odhaczyłem jeden film, oceniłem go na 10❤ i summa summarum powinien wskoczyć na "początek listy" najwyżej ocenionych a tak się nie stało... Ten portal się sypie jak zabytki w Sandomierzu...
Niezła teoria, ale w sumie faktycznie, gdyby wszystko było idealne to nie mięli by co robić a to wiąże się z cięciami kadr;)
"Ten portal się sypie jak zabytki w Sandomierzu..." Ej, zabytki w Sandomierzu są całkiem ładnie zachowane i odrestaurowane! :D
To już od kilku dni. W sumie zaczyna mnie to denerwować, ile można czekać na naprawę? I kilka tematów jest na forum, ale najwyraźniej żadnego informatyka ze strony to nie obchodzi. Co za cyrk...
U mnie "ostatnio oglądane" pochrzaniły się już rok temu i do tej pory nikt z tym nic nie zrobił, choć pisałem o problemie już kilka razy. Szkoda słów.
Mam ten sam problem. Losowe filmy ocenione w latach 2009-2011 zastąpiły u mnie te nowsze, później obejrzane produkcje. Właściwie tu chyba nie obowiązują żadne zasady. Aplikację mobilną też mogliby napisać od nowa, bo ta obecna jest porażką.
Od paru dni trwa ten burdel. O ile stan wcześniejszy można nazwać stanem ładu.
Niedawno poprzenosiłem maszynowo wszystkie oceny do IMDb- stad czekam tylko aż mnie coś mocno wqrfi..
No, zostały jeszcze do przeniesienia filmy z kategorii "chce zobaczyć".