Jak w temacie. Wasza wyszukiwarka nie działa. Po wpisaniu tytułu filmu, czy to w j. polskim czy oryginalnym loterią jest odnalezienie wyszukiwanego filmu. Proszę np. wyszukać film
Włamanie / Breaking In (2018r.) Niestety wyszukuję zarówno w firefoxie jak i innych przeglądarkach i dooopa. Nie jest to problem bieżący tylko ciągnący się od miesięcy.
Oczekuję poprawienia systemu wyszukiwawczego.

Return_of_the_Kat

Przy niektórych mniej popularnych tytułach trzeba wpisać rok produkcji. Jak się wpisze "Breaking In 2018" to wyskakuje. Przynajmniej u mnie.

Return_of_the_Kat

Nie wiem skąd u ciebie takie zdziwienie. Film jest tak badziewiasty, że nawet filmweb go nie trawi.

Return_of_the_Kat

Niestety po publikacji tego wątku, filmweb wypowiedział mi umowę o świadczenie usług elektronicznych czyli po prostu mnie zbanował. Nie wiem co mam o tym myśleć. Złamałem regulamin, ale nie wiem jak i co :D. Masakra.

Return_of_the_Kat2

Ale jaja, hehe :D

Return_of_the_Kat2

Jak zbanował skoro to napisałeś?

ZSGifMan

Przecież to konto założone dzisiaj.

ramsay2

Chyba za długo siedzę przed monitorem, bo już coraz mniej widzę ;)

ZSGifMan

Trzeba teraz uważać. Jeszcze parę dni temu na forum była pełny liberalizm. Teraz powoli się zmienia w totalitaryzm. Można dostać bana teraz za pierdołę xD

ZSGifMan

Zdarza się :)

ZSGifMan

Ty, ale serio.
Blokują i usuwają teraz wypowiedzi aż furczy.

ramsay2

Brawo dla nich. W końcu się za robotę wzięli.

Kate_Bennet

To nie zmienia faktu że dziwna jest ich nagła pobudka z letargu.

ramsay2

Może ich HejtStopem skutecznie postraszyli.

Kate_Bennet

Prędzej szykują się na offline. xD

ramsay2

chemasa zablokowali https://www.filmweb.pl/user/Chemass Nie na długo jak widać. Ciekawe czy Henrycz na nowym koncie też dostanie.

Kate_Bennet

Henry raczej nie ma za co dostać.

ramsay2

Życzył mi śmierci, więc chyba ma.

Kate_Bennet

Też mam z nim ostatnio na pieńku.
Dziwne że mnie ominęło.
Święty bynajmniej nie jestem.

ramsay2

Nie wywołuj wilka z lasu.

Kate_Bennet

Nie mam na to wpływu, co będę się przejmował.

ramsay2

H dostał na nowe konto.

Kate_Bennet

Na to z Lewandowskim w awatarze?
Swoją drogą, ciekawe czy blokują poszczególne konta czy wzięli się porządnie do roboty i patrzą na IP.

ramsay2

Dokładnie na to.
Nie mam pojęcia na co patrzą.

Kate_Bennet

Jeśli wyłapują tylko multikonta to ja się nie mam co martwić.

ramsay2

Mhm.
Ps. Czarny pracuje na inne żeby mania dostała.

Kate_Bennet

Oj tam.

ramsay2

Oj oj.

Kate_Bennet

Aj aj.

ramsay2

waj.

Kate_Bennet

Jestem czysty jak łza.

ramsay2

Ok.

Kate_Bennet

Edytowałaś.

ramsay2

Tak, za duży spam na obecne czasy.

Kate_Bennet

Krck też zablokowali. Mocna fala poszła ale ciekawe czy taka polityka długo się utrzyma

Nevarius

Nie mam pojęcia. Czekam aż szamb dostanie to na co zasłużył.

Nevarius

A skąd wiadomo że zablokowali?

ramsay2

Zniknął mi ze znajomych. A wystarczy spróbować się zalogować. Nawet jak nie znasz hasła. Wyskoczy błąd że konto zablokowane. Spróbowałem więc z ciekawości z krck i rzeczywiście konto zablokowane

Nevarius

Mi zniknął Gozer....
Tzn. wchodzę na jego konto i wychodzi że jesteśmy znajomymi.
U siebie za to go nie widzę.
Ciekawe czy to bany czy miesięczne blokady?

ramsay2

Krck pisał mi że miesięczną blokadę ma się tylko raz, potem leci perm. A on niby już raz dostał

Nevarius

Bo dostał. Ja też już miałem miesięczny odpoczynek.
Ale za co Chemas?!?
Chyba że walą po wszystkich z Inne.

ramsay2

Strach cokolwiek pisać tam teraz xD

Nevarius

Ostatnimi czasy moja aktywność sprowadza się do szukania komuś filmu, dodawania materiałów i pisania privów,
Na Inne już się napisałem za wszystkie czasy :)

ramsay2

Ja cały czas tocze dyskusje na forum the last jedi czy hana solo

Nevarius

Kiedyś zajrzałem. W niektórych tematach jest drugie "Inne".

ramsay2

Ja się wczoraj w nocy napracowałem, przekopałem fora i pracowicie wyszukałem cały spam jaki tylko widziałem i mogłem znaleźć z ostatnich paru miesięcy (oprócz 'innych' rzecz jasna), wszystko pozgłaszałem z odpowiednim dopiskiem na ambicję, z półtorej godziny poświęciłem, może nawet i dwie, żeby było tu wreszcie czysto, żeby ułatwić pracę tym co mają to kasować, żeby nie musieli już sami szukać, no i w podzięce... pokasowali mi wpisy krytyczne na temat FW. Wywalili mi też temat poruszający "usunięcie" tych 'innych'.
Ech! Takie życie :/

ZSGifMan

Dziwne że za krytykę portalu nie polecieliście z Maracem xD

ramsay2

O właśnie myślałam, że Marac poleci.

ramsay2

Już w tym roku raz leciałem i zaraz po naszym powrocie te linie zaliczyły mega wtopę, ludzie godzinami koczowali, samoloty odwołane, media trąbiły na prawo i lewo - fuksa mieliśmy ;)

ZSGifMan

Haha, wiadomo :)

ramsay2

A tak na serio, to co innego konstruktywna krytyka (nawet bolesna), a zupełnie co innego bezmyślne śmiecenie, chamstwo i prostactwo!

Pomimo, że kasują te nieprzychylne wpisy widać zauważają tą znaczącą różnicę. Jest nadzieja na filmwebie :)
I wiatr zmian, oby na lepsze!