Jak w temacie. Wasza wyszukiwarka nie działa. Po wpisaniu tytułu filmu, czy to w j. polskim czy oryginalnym loterią jest odnalezienie wyszukiwanego filmu. Proszę np. wyszukać film
Włamanie / Breaking In (2018r.) Niestety wyszukuję zarówno w firefoxie jak i innych przeglądarkach i dooopa. Nie jest to problem bieżący tylko ciągnący się od miesięcy.
Oczekuję poprawienia systemu wyszukiwawczego.
Przy niektórych mniej popularnych tytułach trzeba wpisać rok produkcji. Jak się wpisze "Breaking In 2018" to wyskakuje. Przynajmniej u mnie.
Niestety po publikacji tego wątku, filmweb wypowiedział mi umowę o świadczenie usług elektronicznych czyli po prostu mnie zbanował. Nie wiem co mam o tym myśleć. Złamałem regulamin, ale nie wiem jak i co :D. Masakra.
Trzeba teraz uważać. Jeszcze parę dni temu na forum była pełny liberalizm. Teraz powoli się zmienia w totalitaryzm. Można dostać bana teraz za pierdołę xD
chemasa zablokowali https://www.filmweb.pl/user/Chemass Nie na długo jak widać. Ciekawe czy Henrycz na nowym koncie też dostanie.
Na to z Lewandowskim w awatarze?
Swoją drogą, ciekawe czy blokują poszczególne konta czy wzięli się porządnie do roboty i patrzą na IP.
Zniknął mi ze znajomych. A wystarczy spróbować się zalogować. Nawet jak nie znasz hasła. Wyskoczy błąd że konto zablokowane. Spróbowałem więc z ciekawości z krck i rzeczywiście konto zablokowane
Mi zniknął Gozer....
Tzn. wchodzę na jego konto i wychodzi że jesteśmy znajomymi.
U siebie za to go nie widzę.
Ciekawe czy to bany czy miesięczne blokady?
Bo dostał. Ja też już miałem miesięczny odpoczynek.
Ale za co Chemas?!?
Chyba że walą po wszystkich z Inne.
Ostatnimi czasy moja aktywność sprowadza się do szukania komuś filmu, dodawania materiałów i pisania privów,
Na Inne już się napisałem za wszystkie czasy :)
Ja się wczoraj w nocy napracowałem, przekopałem fora i pracowicie wyszukałem cały spam jaki tylko widziałem i mogłem znaleźć z ostatnich paru miesięcy (oprócz 'innych' rzecz jasna), wszystko pozgłaszałem z odpowiednim dopiskiem na ambicję, z półtorej godziny poświęciłem, może nawet i dwie, żeby było tu wreszcie czysto, żeby ułatwić pracę tym co mają to kasować, żeby nie musieli już sami szukać, no i w podzięce... pokasowali mi wpisy krytyczne na temat FW. Wywalili mi też temat poruszający "usunięcie" tych 'innych'.
Ech! Takie życie :/
Już w tym roku raz leciałem i zaraz po naszym powrocie te linie zaliczyły mega wtopę, ludzie godzinami koczowali, samoloty odwołane, media trąbiły na prawo i lewo - fuksa mieliśmy ;)