Nowe ikonki poczty , asystenta to kompletna tragedia. Kto w Filmwebie odpowiada za to? ??? Juz zaczałem uzywac Stylisha od tych ostatnich zmian ale boje się, ze w pewnym momencie to juz nie pomoże. Mało czytelne brzydkie, pixelowate.

kratoss

Już myślałam że tylko mi szwankuje monitor.
Co za brzydactwo ? Kto na to sie zgodził ?:(((
Jak można zmieniać coś co dobrze wygląda na takie które wyglada jak ze śmietnika ?
Jak zauważysz jeszcze jakies zmiany to napisz... juz sie boje.
Prosiliśmy niedawno temu w temacie założonym przez filmweb o tym jakie proponujemy zmiany o szereg przydatnych rzeczy a nic nowego nie ma chyba tylko to paskudztwo na głównej. Można sie załamać. Załamać sie mozna normalnie, wszędzie zmiany tylko na gorsze. Do jasnej cholery.

Brumhilda

Tamte nasze posty z propozycjami już dawno zostały na bieżąco pousuwane.

kratoss

Zmiana kolorystyki strony, zabrany Kokpit, zmiana ikonek, a teraz jeszcze zabierają się za profil. Coraz gorzej z tym portalem....

Nadienn

Najważniejsze że filmy zostawili, ufff ;)))

Brumhilda

U mnie nie tylko obrzydliwe ikonki, ale znów nie widzę procentu podobieństwa ze znajomymi, a gustopodobni zniknęli mi w ogóle. Ktoś coś wie dlaczego tak?

kratoss

Ładne przecież są: i takie bliskie minimalistycznym plakatom wznowień Vivarto. Nie do końca podobała mi się zmiana kokpitu, ale tutaj jestem po stronie filmwebu.

Lucky_luke

Dla mnie to taka nieszkodliwa pierdółka, w sumie może być. Ale zamiana kokpitu i starej aktywność znajomych na Mój Filmweb to koszmar na jawie niestety.

użytkownik usunięty
krysiron

Ale Ty np masz sporo znajomych, to pewnie trafił się ktoś zbanowany, jeden albo więcej. To można by np popracować raz a dobrze nad usunięciem ocen takich userów z listy żeby nie zaśmiecały niepotrzebnie, zamiast zmieniać co chwila czcionki i ikonki. Toż My się do jednych jeszcze nie przyzwyczaimy a już mamy nowe.

Akurat chyba nie mam zbanowanego, ale oczywiście popieram Cię.

użytkownik usunięty
krysiron

Tam u góry jak sobie koło nazwy usera rozwiniesz strzałkę, to pokazuje ilość znajomych i tutaj na forum też w informacji o użytkowniku jest ta liczba podana i jeśli się różni od tej, którą masz faktycznie w profilu, to znak, że jednak jakiegoś banownika musiałeś mieć. ;)

Pozdrawiam. :)

Ooo, to wychodzi, że jednego mam... muszę wybadać:)

użytkownik usunięty
Lucky_luke

Akurat w tym przypadku też jakoś mnie to nie mierzi. Nawet nieźle to wygląda, ale i tak boję się nadchodzącej zmiany w profilu. Rany po usunięciu kokpitu i dodanie mojego filmweba są jednak zbyt głębokie :D

kratoss

Moja pierwsza myśl to: słaby internet i nie załadowało się poprawnie ;D a teraz widzę, że TO COŚ to nowy design :/ feee. Zmiany są, czemu tylko na gorsze??

malwinka093

To na pewno sprawka Pomiota Szatana.

kratoss

Ech, pamiętam wprowadzenie kokpitu, zmianę wyglądu strony itp. Zewsząd były głosy, że wygląda okropnie. Teraz zabrano kokpit, pojawił się nowy wygląd, nagle okazuje się, że było ładnie i zepsuli. Za jakiś czas znowu coś zmienią i znowu będą narzekania, że przecież wcześniej Filmweb wyglądał super.

kratoss

u mnie te ikonki są rozciągnięte i wyglądają koszmarnie.. po co wstawiać tam imię i nazwisko? Filmweb 2015 to porażka