Hej może wiesz od jakiej ilości epizodów przy rolach w serialu zaznaczamy "epizod"? Serial ma 14 odcinków. Wystąpienie aktorów kolejno w 1, 2 i 3 odcinkach to wszystko będzie "epizod"? Z góry dzięki za odpowiedź.
Last_Ronin tez wie dużo :) On jest ze wszystkim na bieżąco tylko nie wiem czy będzie chciał mi odpowiedzieć :P
Ja wiem więcej :P. Jak byś się zapytała weryfikatora, to później mogłabyś się w komentarzu powołać na tą rozmowę, zawsze to więcej dla nich znaczy zdanie zwykłego użytkownika.
To jak wiesz to mogłaś powiedzieć :]. Zasady są jedne i tutaj w tym wypadku to raczej "widzimisię" wera nie ma znaczenia. A jak będzie chciał to i tak odrzuci. I tak będę musiała poprawić tak jak on będzie chciał.
Też jestem zdziwiona, że nie przyszłaś z tym od razu do mnie. Nic straconego pokazuj ten przykład! Może być w wiadomości prywatnej.
Skoro już uzyskałaś odpowiedź to moja opinia jest zbędna. Nie zamierzam konkurować w jakiejś chorej grze :)
Żadnej odpowiedzi jeszcze nie uzyskałam. Nie interesuje mnie Wasz prywatny konflikt. Chciałam się tylko dowiedzieć co mam zaznaczyć przy roli a stałam się przedmiotem chyba Waszej wojny. :(
Skoro ktoś wie więcej to na pewno lepiej ci pomoże, przecież to logiczne. Nie wiem w jaki sposób stałaś się przedmiotem wojny z mojej strony, przecież sama zadałaś mi pytanie, a że ktoś odpowiada ci za mnie, to już nie moja sprawa.
Nie było takiej potrzeby. Wyżej opisałem dlaczego. Nie rozumiem, dlaczego to do mojej osoby te pretensje. Uważaj na stalkerów, możesz mieć ich w znajomych :P
Nie mam pretensji tylko się niepotrzebnie sfochowałeś. Wiem, że coś tam między Wami zaszło. Nie wnikam co i nie zmienia to mojego stosunku do jednego i drugiego.
Może i jakiś stalkerów mam, ale nie moich :P. Jednego swojego jak wywaliłam rok temu, to do teraz się dziadzisko mści latając za mną po portalu. A troll pełną gębą. Niestety bez odzewu ze strony admina.
"Może i jakiś stalkerów mam, ale nie moich"
Hmm, a może to nie twój stalker...
Tak czy siak ktoś tu za kimś chodzi i udziela za kogoś odpowiedzi. Dla ciebie to foch dla mnie tylko fakt. :P
Następnym razem proponuję priva, tak jak za starych dobrych czasów.
Pozdrawiam
Ależ ja tu nie mam z nikim konfliktu, przynajmniej odkąd zaczęłam ignorować trollerskie zaczepki. Co nie zmienia faktu, że portal schodzi na psy.
O portalu to szkoda gadać. Coraz więcej osób ma dość olewania normalnych użytkowników. Brak wyciągania konsekwencji wobec prawdziwych trolli to kpina :/ A do tego dochodzą liczne błędy samego portalu. Albo się nie możesz zalogować, albo strona się wczytuje pół wieku albo nie możesz odczytać powiadomień itd, itp.
Ja to jestem jednak strasznie naiwna, bo myślałam, że jak nazdobywam punktów, łbów, wejdę do topki i pozdobywam nagrody to się redakcja będzie ze mną liczyć. Nic z tego. Już się jednak tym nie przejmuję. Do pewnego czasu przeszkadzały mi pomówienia pod moim adresem, ale trafiłam na opis pod avatarem tego użytkownika: http://www.filmweb.pl/user/Marmotek
No więc "idiota" sprowadził mnie do swojego (bardzo niskiego) poziomu a jako że spędza cały wolny czas w internecie nie miał problemu z pokonaniem mnie. Od tego czasu obiecałam sobie, że na pieniaczy uwagi zwracać nie będę. Problemy techniczne aż tak bardzo mi nie przeszkadzają spędzam na tym portalu bardzo mało czasu. Głównie oceniam filmy.
A to jest znane powiedzenie. Ja też jestem naiwna myślałam, że jak trolla będę ignorować to on w końcu odpuści. Z tygodni zrobiły się miesiące a troll jak był tak jest. Niestety na chorobę psychiczną nic nie poradzę a admini pomóc nie chcą. Więc ograniczyłam swoje przebywanie tutaj do minimum. Skoro odsłoni są dla nich ważniejsze niż starzy użytkownicy, to niech sami ze swoimi trollami tu siedzą.
Mi też problemy techniczne aż tak bardzo mi nie przeszkadzają z tego samego powodu co Tobie, ale jak już wejdę to mogłoby działać :P.
O tak ci "psychiczni" są najgorsi. Nie dość, że wyzywają, to jeszcze przeszukują neta pod kontem twojego nicku. Chyba tego "twojego" to nawet kojarzę.