Hej.
Zastanawia mnie jedno pytanie. Czy z serwisu można być usuniętym czy coś takiego?
Bo użytkownik heavy_metal od bardzo dawna obraża wszystkich na około, używa wulgarnych słów i 90% jego wypowiedzi jest usuwana przez moderację. Ok, ale jak to możliwe, że gość ciągle łamie regulamin i wciąż ma prawo się wypowiadać na forum?
Wydaje mi się to dziwne.
Takie słowa jakie są w poście wyżej (który pewnie zaraz zostanie zablokowany) to nie nowość na tym portalu. Podpinam się do twojego pytania bo na mojej "czarnej liście" jest kilku, którzy powinni zostać zablokowani. Wiadomo, że zrobią nowe konta ale w końcu im się znudzi i odejdą stąd na zawsze.
Ten temat istnieje już 3 dni i nikogo to jak widać nie obchodzi. Jedyne wyjście: wypatrzyć sobie kandydata który nie umie się zachować i co kilka dni za pomocą jego profilu (zakładka wypowiedzi) czytać sobie co wypisuje, zgłaszać do usunięcia i już. Niestety na to potrzebny jest czas, a moderatorów jest mało :-( Ja ostatnio poświęciłem 10 minut czasu i "zablokowałem" 90% wypowiedzi jednego użytkownika buhaha.
istnieje możliwość zbanowania użytkownika, jeżeli ten nagminnie łamie regulamin. tego typu przypadki są zgłaszane przez moderatorów pracownikom portalu. to oni podejmują ostateczne decyzje w tym względzie.
proszę nie wklejać na forum komentarzy sprzecznych z regulaminem, ale korzystać z funkcji "zgłoś nadużycie". zapewniam, że żadne zgłoszenie nie pozostanie bez rozpatrzenia.
z pozdrowieniem...
LJ
Tak, posty są moderowane i usuwane, ale co z tego, skoro użytkownicy ciagle robią bałagan i obrażają użytkowników?
"tego typu przypadki są zgłaszane przez moderatorów pracownikom portalu. to oni podejmują ostateczne decyzje w tym względzie."
Touche! :D <giah mimika jeszcze nie siada> :*
Do autora tematu: zgłaszamy upierdliwców niczym nieszczęsne Syzyfy, a maszyny mielą, czasami powoli, ale mielą.
No to dobrze, tym bardziej, że teraz 0wner2 się przyznał, że już wcześniej był zablokowany, ale ma zmienne IP. :/
Witam, wiem, że wypowiadam się nie w tym temacie, w którym powinnam, ale mam problem i próbuję poprosić kogoś o pomoc, bo zależy mi na czasie.
Tutaj wypowiedziałam się o co mi chodzi, na samym końcu
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Jak+usun%C4%85%C4%87+sw%C3%B3j+w%C 5%82asny+post,1312323#post_11972746
Bardzo bym chciała, aby sprawa została załatwiona jak najszybciej a od użytkownika GodFella jeszcze odpowiedzi nie dostałam i dlatego próbuję kontaktować się z kimś innym :) Proszę o pomoc.