Dzisiaj wchodzę sobie na stronę Denzela Washingtona i wyskakuje mi, że mam jeden obejrzany film. Jak pamiętam to miałem znacznie więcej obejrzanych filmów.
Ostatnio zainstalowałem od nowa mozille, bo mi poprzednia muliła, ale wszystkie dane zachowałem. Poza tym filmy, które chcę obejrzeć są bez zmian, także myślę, że raczej filmweb coś przekrecił.
Sprawdzałem też na innych aktorach i jest to samo: jeden obejrzany film, a reszta bez zmian.
Czy teraz mam od nowa oceniać to co obejrzałem?
Bo jeśli tak, to nie wiem czy jest sens od nowa wszystko robić...

lukasz12548

Dodam, że w moim profilu jest chyba bez zmian, czyli wyskakuje mi, że mam ponad 2 tys. obejrzanych filmów.
Ale jak patrzę na niektóre filmy to po prostu mam je nie ocenione np. Forrest Gump, albo ostatnio oceniałem Co za życie z Angeliną Jolie i teraz jest brak oceny.
Losowo straciłem ocenione filmy, a przy każdym aktorze jest jeden, dwa, góra trzy filmy ocenione.
Mam nadzieję, że to krótkotrwały błąd i wszystko wróci do normy.

lukasz12548

Też tak miałam ostatnio - brak oceny na stronie filmu lecz gdy wpisywałam w wyszukiwarce pokazywało mi że oceniony. No i wiem ile obejrzałam filmów raczej więc gdyby całkowicie pousuwało oceny to bym zauważyła.

joka_2

Naprawiło się, czy dalej masz "brak oceny" przy ocenionym filmie?

lukasz12548

Usuń ciasteczka i po problemie. Zresztą przeglądaj starsze tematy,bo to się przewija x raz.

RAC_79

Rzeczywiście jest od czasu do czasu podobny temat.
Sorki za zaśmiecanie forum i dzięki za poradę. Pomogło:)
Pozdrawiam!

RAC_79

Od paru dni mam dziwny problem. Loguję się na swoje konto, a wyskakuje mi konto o nazwie ,,null". Strona każe mi ocenić 20 filmów, aby określić gust. Jak klikam na ikonkę to jest taka bodajże nazwa: $loggeduse.name lub undefined. Dodam, że nie mogę oceniać filmów, nie mam znajomych, oceny są niewidoczne, ale jak wejdę w jakiś wcześniej oceniony film to ocena jest. Kokpit działa właściwie. Ciasteczka mam usunięte. Co robić, mam konto od 2009 r. a nigdy wcześniej nie miałem takiego problemu?

szymen_25

Niestety nie wiem co jest przyczyną Twojego problemu. Może spróbuj zmienić przeglądarkę na inna?

użytkownik usunięty
RAC_79

Na Operę. :D

lukasz12548

Często mam podobny problem - z reguły niczego nie poprawiam (czyli nie wystawiam ponownie ocen) i po kilku dniach wszystko wraca do normy. Korzystam i z Chrome'a, i z Moziili, nie mam zainstalowanych zbyt wielu rozszerzeń (3), a CCleanera używam regularnie. Także wykluczyłabym przeglądarkę. Ciągle też znikają mi oceny, ale to już temat wałkowany miliony razy... :/