Bo jak teraz zauważyłem, wyświetla mi się tylko ostatnich 100 wiadomości, to raptem miesiąc wstecz, a chciałem coś sprawdzić w wiadomości ze stycznia.
Czy jest jakaś możliwość dotrzeć do tych starszych, czy one już nie istnieją?
Bo samych wiadomości chyba nie ma możliwości gdzieś przenieś czy w ogóle wyeksportować poza Filmweb?
Już wiem.
Niestety wiadomości nie istnieją, chciałem przejść z dawnego powiadomienia e-mail, a tu taki był komunikat...
http://u.cubeupload.com/Montagos/Screenshot2017042722.png
Ręcznie sobie kopiuje co ciekawsze, szkoda że wcześniej nie wiedziałem ze kasują nadmiar, jakoś nigdzie o tym nie przeczytałem.
Mogliby choć z 500 utrzymać, aż tak dużo to by im miejsca nie zajęło.
Tematy mi się pojb@ły:P
Ale tak odnośnie, tematu, jeżeli kasuje przeczytane wiadomości to się pojawiają te najstarsze, ale nie masz do nich bezpośredniego dostępu jak wejdziesz na pocztę;) Najgorsze jest to, że nie masz liczby swoich wiadomości(nie wspomnę już o skrzynce nadawczej) na PW, bo tak to sobie mogą znikać niepostrzeżenie... Tak jak niegdyś filmy:P
Właśnie poznikały mi niepostrzeżenie te z końca listy, gdybym wiedział że są kasowane, niektóre bym skopiował (np. takie, gdzie mi peany dziękczynne wysłano po znalezieniu tytułu :P ).
Nawet zwykłe darmowe skrzynki e-mail mają na tyle dużą objętość, że człowiekowi nic nie skasują, a tu nie mogą przechować trochę więcej paru zdaniowych wiadomości.
Jak piszesz, FW robi wszystko, co tylko może, żeby zniechęcać ludzi, bo z użytkownikami to tylko kłopot, ciągle coś chcą.
A bez nich to wreszcie wszystko by działało tak jak sobie wymyślili... :PP
Właśnie sobie skopiowałem najstarsze wiadomości, w tym te od Ciebie, które były odpowiedzią na na moje z tytułami, a dzięki temu, że dołączyłeś moje teksty , to w razie czego mogę je ponownie wysłać, lub same tytuły.