Bardzo ubolewałem, kiedy okazało się, że jedna z najlepszych funkcji
na stronie FilmWebu, jaką była funkcja „Gustopodobni” została zdegradowana
do niepotrzebnego i martwego gadżetu. Jednak nie spodziewałem się,
że nadejdzie taka totalna porażka, jaką jest aktualna propozycja wyglądu strony.
Okazuje się, że towarzystwo przy komputerkach, musi zmieniać, żeby dostać wypłatę.
Nieważne, czy zmiany są potrzebne, czy dobre, ważne, żeby cokolwiek zmienić,
nawet na gorsze, ponieważ inaczej towarzystwo komputerkowe wyleciałoby z pracy.

astaat

filmweb jakiś czas temu bezczelnie stwierdził, że ta funkcja nie cieszy się dużym zainteresowaniem, mniej więcej w ten sam sposób odniósł się do reklamacji na temat wyglądu nowego kokpitu...

alusm

Tak.. czytałem te wyjaśnienia FW z tamtego okresu... I też pomyślałem, że ktoś obraża moją inteligencję.
Zgadzam się, że słowo "bezczelnie" jest tu na miejscu...
To wszystko to jakaś piramidalna ściema.. A szkoda...

astaat

Gustopodobni była jedną z funkcji FW. Gdy nie miałem pomysłu na film, zawsze z niej korzystałem.

Manor

Warunkiem działania tej genialnej funkcji było bardzo rzetelne ocenienie sporej ilości oglądniętych filmów.
Jeżeli komuś nie chciało sie oceniać, lub zrobił to np. dając wszystkim filmom jak leci "10", to i funkcja GP wykazywała
bzdurne wyniki. Może kierownictwo FW powinno lepiej wyjaśnić i rozpropagować funkcję GP, a nie "wylewać dziecka z kąpielą" zostawiając jakąś dziwną protezę dawnego narzędzia.

astaat

Zgadza sie, aczkolwiek zazwyczaj moglem ufac tej opcji.

astaat

Cóż polscy zarządcy portali maja w nosie opinie uzytkowników, ale to podobnie jak ze wszystkim w tym kraju, ciezko zrozumiec ze to portal jest dla nas a nie odwrotnie, podobne strzaly w kolano zniszczyly juz nie jeden fajny portal jak na przyklad naszą-klase i ich durny sledzik ktory spowodowal upadek tego kiedys calkiem fajnego miejsca w sieci. Trudno, skoro filmwebowi nie zalezy na uzytkownikach, wystarczy po prostu zlikwidowac konto i juz. Zupełnie nie rozumiem tego nowego "Moj filmweb" skoro nie ma tam nic mojego, co mnie obchodzi ze ktos tam ocenil film??? Od tego byli gustopodobni i to byl rewelacyjny produkt, jesli szukalem czegos fajnego do obejzenia to zdawalo to egzamin, teraz mam kolejnego fejsbuka, ktory w ogole mnie nie interesuje :-(. Wyglad to kwestia gustu ale niestety to biale cos swiecace na cala ulice to jakas pomylka zupelna, ale na rany chrystusa zbawiciela kto wziął pieniadze za taki bubel jak to nowe sortowanie seriali???
Cóż swiat idzie na przód, a lepsze jest wrogiem dobrego caly czas.
Trzeba bedzie powiedziec filmwebowi papa, bo portal dla klikaczy w obrazki mnie osobiscie nie intersuje, natomiast zalorze sie ze dzieciaki sie rzucą na nowego filmweba bo sobie bedą mogli pokilkac w "lubie to" nie muszac czytać jakichś głupich recenzjii z trudnymi slowami i trescia ktorej nie rozumieja. Świat nam chamieje po prostu.